Їх знімки це той ще фейл.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Алісса Снодсмит і її наречений Колін Хьюетт, чиї фотографії стали популярними у твіттері, познайомилися в університеті в Іллінойсі, де вони обидва захоплювалися футболом, інформує Ukr.Media.

Для дівчини це не була любов з першого погляду, але після наполегливих залицянь молодої людини, студентка знайшла до нього почуття. Американці зустрічалися три з половиною роки, і в серпні Колін покликав другу половинку заміж, на що та відповіла згодою.

Молоді люди призначили весілля на червень 2020 року і разом з запрошеннями вирішили відправити близьким красиві кадри. Пара домовилася з другом, що той познімає їх, а самі тим часом підшукали ідеї для фотосесії.

На сайті Pinterest Аліса побачила романтичний варіант, де сидять закохані в полі, і чоловік напуває подругу шампанським з пляшки. Знімок у жовтні 2018 року в парку в Орегоні зробила фотограф Бріанна Бендер, і його герої також святкували заручини. Сказати, що кадр вийшов невдалим, язик не повернеться.

Колін і Алісса вирушили на фотосесію 19 жовтня. Вони запаслися шампанським, яке їм вручили друзі, ковдрою і келихами. Після кількох вступних кадрів молоді люди спробували повторити ту саму парочку з оригінального знімка, і Хьюетту спочатку вдалося напоїти улюблену без пригод.

Але їх приятелеві не сподобався ракурс, так що затію довелося повторити. На цей раз все закінчилося епікфейлом, адже хлопець занадто низько нахилив пляшку. Чи вийшов чи кадр таким же романтичним, як у пари з Орегона? Навряд чи. Більш смішним.

Наступне фото вийшло ще більш смішне.

За словами Аліси, вони з хлопцем і фотографом вмирали від сміху, коли стався епікфейл, а останній через це навіть впав. Чоловік одразу побачив, якими вийшли знімки, але не захотів показувати їх друзям і презентував лише після обробки. Молоді люди знову як слід посміялися, а після опублікували кадри у твіттері Коліна.

“Отже, вчора ми з Аліссою влаштували фотосесію. Вона знайшла на Pinterest фото, яке захотіла повторити. Я все запоров”, — написав чоловік.

zakarpatpost.net