Вишуканий рецепт м’яса, запеченого з гарбузом

Сьогодні в гостях zakarpatpost.net популярна закарпатська кулінарна газета «Домашня кулінарія».

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653
Обкладинка свіжого номера газети «Домашня кулінарія»

Пропонуємо вам новий рецепт страви.

Чимало людей, незважаючи на користь гарбуза, категорично його не признають. Газета «Домашня кулінарія» вирішила виправити цю ситуацію із допомогою читачів, які поділилися своїми хитрощами приготування осіннього овочу. Ми переконані: після наших рецептів багато хто точно переоцінить смакові властивості яскравого гарбуза. Бо він – суцільне задоволення.

Помаранчевий настрій

Для Людмила Козак готує гарбузовий салат із оригінальною заправкою та позитивною назвою «Помаранчевий настрій».

Для салату потрібно по 150 г гарбуза, яблук і моркви. Також знадобиться 50 г твердого сиру, 1 ст. ложка гірчиці в зернах, по 2 ст. ложки лимонного соку і оливкової олії, – ділиться рецептом господиня. – Готувати салат дуже просто і швидко. Гарбуз, яблука, морковку і сир натерти на тертці. Змішати всі компоненти. Для заправки змішати оливкову олію, лимонний сік і гірчицю. Злегка збити. Додати заправку в салат, посолити і перемішати. Залишити холодильнику на 2-3 години – і насолоджуватися цією вітамінною осінньою стравою.

Маса нових рецептів тільки у газеті «Домашня кулінарія»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Передплатний індекс: 68339.

zakarpatpost.net