Закарпатка вбила 28-річного велосипедиста

За клопотанням прокуратури взято під варту закарпатку, яка у Виноградові «смертельно» травмувала велосипедиста

  • Газета «НЕДІЛЯ» із грудня змінює назву на «ЯСНО»

За клопотанням процесуального прокурора Виноградівського відділу Берегівської місцевої прокуратури слідчим суддею Виноградівського районного суду взято під варту на 60 діб без можливості внесення застави підозрювану у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого (ч.2 ст.286 КК України).

ДТП трапилась близько 20.00 год 14 листопада, у с. Підвиноградів, Виноградівського району. Наразі встановлено, що підозрювана, керуючи автомобілем «Volkswagen Passat», допустила наїзд на велосипедиста та залишила місце події.

Від отриманих травм, 28-річний мешканець села Олешник помер на місці аварії. Згідно проведеного освідування дівчина була твереза. Наразі вона утримується в ізоляторі тимчасового тримання, повідомив керівник місцевої прокуратури Володимир Жилкін. Триває подальше розслідування, яке здійснюють слідчі Виноградівського ВП Берегівського ВП ГУНП в Закарпатської області. Хід досудового розслідування перебуває на особистому контролі керівника Берегівської місцевої прокуратури, поваідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

zakarpatpost.net