Скільки на Закарпатті готові заплатити за роботу

Зарплати роботодавці пропонують різні. Наприклад, як розповіли у газеті «Робота та навчання», викладачу за напрямком «Кібербезпека» пропонують 15 тисяч гривень.

Стільки ж може заробити перукар та консультант сервісу з ремонту автомобілів в Ужгороді. Менеджеру по роботі з клієнтами також в Ужгороді платять 8 тисяч, а оператору з виробництва на заводі  в Ужгородському районі – 10 тисяч 300 гривень.

  • Ужгород, Закарпаття! Знаходь роботу та працівників у газеті «Робота та навчання»! Замовляй рекламу у газету зараз: 050 222-50-50, 067 666-90-90

Продавцю-консультанту в магазині з продажу мобільних телефонів у Тячеві – 15 тисяч гривень, укладальнику деревини в Хусті – 11 тисяч, охоронцю в Мукачеві – 13 тисяч, продавцю-консультанту побутової техніки також у Мукачеві – 10 тисяч гривень.

Оператор контактного центру в Ужгороді за місяць може отримати від 18 до 23 тисяч гривень, офіціант ужгородського ресторану – 15 тисяч, офіціант у Хусті 8-10 тисяч, оператор деревообробних верстатів у Мукачеві – 10 тисяч, робітник на заводі в Мукачеві  – 9500-12 тисяч, бухгалтер в Ужгороді – 9 тисяч, адміністратор ресторану в Ужгороді – 17 тисяч гривень, а директор – 45 тисяч.

Дехто платить працівникам не помісячно, а по дням. Наприклад, продавцям – 800 гривень за зміну, касирам та пекарям – так само. Загалом вакансій багато. Для однієї й тієї ж професії можна підібрати таку, де зарплатня більше влаштовує.

Повний текст читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

zakarpatpost.net