Читай у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини» від 15 листопада 2019 року

Священик порушив таємницю сповіді, але його в смерті дівчини не звинуватив ніхто

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини».

Італійські заробітки для закарпатки закінчилися трагедією

Ця страшна історія трапилася сім років тому. У селі досі не знають, чи Дарина втопилася навмисне, чи трагедія сталася випадково. Її шукали два тижні і знайшли у ріці за 3 кілометри від села, а згорьована мати рвала на собі волосся. За рік вона втратила обох дітей.

  • Газета «НЕДІЛЯ» із грудня змінює назву на «ЯСНО»

Як виникло справжнє закарпатське село в Києві

Наш інформатор під Києвом відчув справжній закарпатський дух та поблукав чотирма районами області

Хлопець не любив тварин, поки не зустрів на вулиці маленького вухастика, тепер його думка з цього приводу змінилася

Юнак змінив своє ставлення до тварин, знайшовши на вулиці покинутого кролика.

Колишня працівниця ескорту вищого класу розказала, представники яких професій найкращі в ліжку

44-річна Аманда Гофф з Австралії, яка працювала під ім’ям Саманта Х в ескорт-службі високого класу, розказала, як професія чоловіка відбивається на його поведінці в ліжку.

Мама здала власного сина в поліцію, після того як дізналася, що він планує влаштувати в школі стрілянину

Згідно з повідомленнями, 17-річний підліток у США мав намір влаштувати масове вбивство у школі на річницю трагедії в Коломбайні. Він мав намір підірвати саморобні бомби та відкрити вогонь по школярах з автоматичної зброї, поки його самого не пристрелять.

Батьки, ховаючи свою мертвонароджену дитину, відкопали чужу живу

Малюк провів 2 доби у могилі, поки його випадково не відкопали

В штаті Уттар-Прадеш (Індія) місцевий торговець Хітеш Кумар готувався поховати свою мертвонароджену доньку. Копаючи могилу, він наткнувся на поховальний горщик, загорнутий у тканину, з якого почувся тихий дитячий плач.

Чоловік так вдарив двоюрідного брата, що той помер

Родич прийшов у гості з ножем у руках, а загинув сам… від кулака

У серпні минулого року між двома родичами розгорівся конфлікт, в результаті якого один загинув. Трагедія сталася на Мукачівщині.

Закарпатець через вікно заліз у хату до колишньої дружини, аби вкрасти доїльний апарат

А ще в електричці в пасажирки поцупив телефон та в односельця жіночий велосипед

Подія сталася у селі Кольчино на Мукачівщині.

Все розпочалося з того, що молодик їхав електричкою «Мукачево-Львів» і там йому впав у око телефон однієї з пасажирок.  Він дочекався слушного моменту і поцупив його. Згодом здав у ломбард, а гроші витратив на власні потреби. Згодом на суді сказав, що компенсувати збитки своїй жертві він не може, бо зараз перебуває у скрутному матеріальному становищі.

Зробив собі подарунок: на свій день народження 38-річний чоловік зґвалтував 15-річну дівчину

У Барашівському дачному масиві поблизу Житомира місцевий житель у свій день народження зґвалтував 15-річну дівчину. 24 жовтня суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу – тримання під вартою без права внесення застави.

Чоловік накрав у подруги золота  та техніки на 160 тисяч гривень

Поцупив 42 золоті речі, планшет, фотоапарат та гроші

Не дай Бог таких гостей! Спочатку людина здобуває довіру, а потім нишпорить по речах і забирає те, що припадає до душі. Саме так повівся уродженець Львова, який завітав у гості до мукачівки. Загальна сума збитків, заподіяних жінці, становить 163 630 гривень.

Як прокачати тіло, стати сильним та здоровим

Закарпатський тренер розповів про брак реклами здорового способу життя, жінок у спорті та проблеми з допінгом

Ними захоплюються. На них хочуть бути схожими. Їх ставлять у приклад іншим. Раніше цих м’язистих силачів  називали велетами чи богатирями, а зараз – стронгменами. Це – люди залізної волі, сталевої витримки та міцних м’язів. На Закарпатті їх небагато, але вони активно пропагують свій спорт і він із року в рік стає все популярнішим і популярнішим. Сьогодні гостем прес-центру газети «Неділя Закарпатські новини» є тренер, спортсмен, учасник чемпіонатів зі стронгмену  та пауерліфтингу Сергій ВАРГА.

Хтось встромляє пальці у розетку, а хтось знаходить інший вихід

Або як в українській політиці починає панувати метод наукового тику

Чи то така особливість виховання була за радянських часів, чи то ще якісь загадкові причини були, але від самого дитинства я зростав у святій переконаності, що світ навколо раціоналістичний, пізнаваний, побудований за певними розумними принципами (хай і дуже складними і доступними людині не одразу), тому жити у такому світі було комфортно і головне – перспективно.

Чому закарпатці не читають книг?

60% українців минулого року не прочитали жодної книги. Відповідно саме така кількість населення піддається зомбуванню через телебачення

Вміння системно мислити формується тільки читанням книг, у першу чергу художньої літератури – романів та поезії. Японці – одна із найуспішніших націй у світі – вчать дітей поетичному мистецтву у школі, як, до речі, і образотворчому мистецтву. І не протягом одного чи кількох років, а весь період навчання у школах. Дорослий японець знає сотні поезій напам’ять. Саме тому Японія процвітає. Саме тому вона має стратегію розвитку країни і покрокову тактику для досягнення мети.

Про це та багато-багато іншого читай у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купи свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіоску або на своїй пошті! У продажу із 15 листопада.

zakarpatpost.net