Чому закарпатці почали хворіти на вірус інтернетного слабоумства

А при цьому ще й наражають на небезпеку власних дітей

Інтернет зараз став настільки доступним, що ним користується більшість закарпатських дітей. Плата невисока, а телефони є майже в кожного. Утім чи тільки позитив від цього мають наші маленькі земляки?

  • Газета «НЕДІЛЯ» із грудня змінює назву на «ЯСНО»

Адже Інтернет – як ніж, який можна використати і на благо, і на зло… Як ножем можна різати хліб, а можна зарізати… так і за допомогою Інтернету можна займатися саморозвитком, а можна стати жертвою залежностей, шахрайства, різних збоченців. Газета «Неділя Закарпатські новини» вирішила проаналізувати загрози, які становить для наших земляків Інтернет.

Закарпатцям пропонують через Інтернет купувати неякісний товар

Що робить більшість закарпатців у Інтернеті? Думаєте, читають новини чи корисну інформацію? Ні! Більшість цікавить тільки секс! За результатами американського соціологічного дослідження, 70 відсотків користувачів шукають тільки порно! І це не тільки у нас, але в усьому світі. Але про це ми поговоримо трохи пізніше.

А зараз, подумаємо, що ще можуть шукати наші земляки у своїх гаджетах.

Виявляється, незважаючи на шалену рекламу Інтернету, ним користується всього 58 відсотків українців, тобто 25,59 мільйонів.

Створювати спотворену картину вигідно компаніям-монополістам, які є власниками Інтернету та соцмереж, провайдерам і тим, хто продає через всесвітню мережу якийсь товар, найчастіше – гаджети.

Але чи завжди якісними є покупки через онлайн –магазини.

Повний текст читайте тільки в газеті «Неділя Закарпатські новини».

Газета «НЕДІЛЯ» із грудня змінює назву на «ЯСНО»

zakarpatpost.net