Гороскоп на 16 листопада 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні буде приємно прокинутися, відчуваючи себе повним сил і енергії! Сьогоднішній гороскоп обіцяє принести приплив несподіваної бадьорості.

  • Ужгород, Закарпаття! Знаходь роботу та працівників у газеті «Робота та навчання»! Замовляй рекламу у газету зараз: 050 222-50-50, 067 666-90-90

І навіть якщо цього не станеться відразу, не засмучуйтеся: скоріш за все, це означає, що ви ще як слід не прокинулися. Почекайте трохи: до вечора незвичайна енергійність цього дня обов’язково проявить себе. У діловому плані – відповідний день для того, щоб проявити характер і відстоювати свою точку зору (не перегинаючи палицю, звичайно): навколишні швидше готові прийняти зайву напористість, але не пробачать слабкість. День не дуже вдалий для переговорів і обговорень, а в справах вам доведеться сподіватися в першу чергу на себе.

  • Читай газету «ЯСНО»! Живи на ЯСНОму боці! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 76076

ОВЕН

Сьогодні Овен буде особливо перейматися рутиною. Коли кожен день навколо одне і те ж, це починає набридати! Щоб не впасти в тугу або в стан напівсонної коми, зірки гороскопу радять здригнутися і що-небудь змінити. Менше, що він здатний зробити, – це оновити свій гардероб. Однак найкраще, якщо у Овна знайдуться справи за межами чотирьох стін – зміна обстановки і ковток свіжого повітря необхідні йому як ніколи.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні від Тельця буде потрібно проявити наполегливість і навіть, якщо потрібно, вміння постукати кулаком по столу! Просто якщо Телець не зуміє проявити рішучість і твердість, то оточуючі швидко відтіснять його на другий план, присвоївши собі його ідеї і досягнення. Так що іншого варіанту у Тельця просто немає – або він змириться з лавкою запасних, або ж зуміє продемонструвати всім свій твердий характер і завдяки цьому вийде на перші ролі.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні успіх Близнюків нагадує їзду на велосипеді: чим повільніше їдеш, тим більше ризикуєш впасти. І навпаки – набравши хорошу швидкість, Близнюки виявлять, що будь-яка справа йде на лад в їхніх руках! Так що розігнатися Близнюкам просто необхідно, навіть якщо для цього їм знадобитися зібрати всю свою волю в кулак. Зате один раз набравши темп, Близнюки ще довго не зможуть зупинитися. Нині вони здатні в трудовому пориві переробити величезну кількість справ!

РАК

Сьогодні з самого ранку Рак з головою порине в роботу, і виринути йому буде нелегко. Він буде настільки зосереджений, що ніяка суєта, що панує навколо, не в силах йому перешкодити. Зірки гороскопу радять Раку використовувати таку здатність до концентрації, щоб блискуче впоратися зі справами, в яких він все від початку до кінця вирішує сам. А ось робота в команді йому протипоказана: занурений в свої думки Рак просто не почує слова оточуючих.

ЛЕВ

Сьогодні у Льва несподівано для нього самого можуть прокинутися організаторські здібності, і ситуація буде цьому сприяти. Можливо, Льва попросять провести нараду, організувати свято або пікнік. А може, день поставить перед ним інші завдання, що вимагають залучення людей. У будь-якому випадку, у Льва є всі можливості для того, щоб впоратися з подібними справами. Сил і нервів це забере чимало, зате і приємні бонуси принесе.

ДІВА

Сьогодні Діва ризикує зіткнутися з жорсткою конкуренцією і тиском на свою адресу! Можливо, хтось із колег захоче підсидіти Діву, відсунувши її в сторону. А може, Діві належить зіткнутися з нападками недоброзичливців. У будь-якому випадку, зірки гороскопу радять їй зібрати в кулак всі свої сили, рішучість і волю, не полишаючи завойованих позицій. Інакше відновити ці позиції потім буде ой як нелегко!

ТЕРЕЗИ

Сьогодні у справах Терезам може сильно заважати бажання скоріше домогтися результату. Найцікавіше, що така квапливість буде діяти прямо навпаки, гальмуючи роботу і відсуваючи терміни. Затримки і пробуксовки можуть очікувати Терези практично на будь-якому етапі і в будь-яких справах! Виправити становище можна, тільки якщо позбудуться свого внутрішнього нетерпіння. Якщо ж це їм не вдасться, закінчити розпочату роботу, на жаль, вдасться ще дуже не скоро!

СКОРПІОН

Сьогодні девізом життя Скорпіона стане безапеляційне «Я сам!». Зірки гороскопу радять якщо не рівнятися на оточуючих, то хоча б радитися з ними. Через це рішення можуть здаватися несподіваними, а висловлювання – самовпевненими. Однак насправді Скорпіон не схильний рубати зопалу, і якщо він за щось взявся, значить, готовий нести відповідальність за результат. Так що близьким людям Скорпіона досить просто йому не заважати. Все інше Скорпіон зробить сам, добившись чудових результатів.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні секрет успіху Стрільця криється в його умінні організовувати людей, домагаючись від них потрібних результатів. День не схиляє Стрільця до того, щоб самому робити трудові подвиги, проте він спокійно може здійснювати ці подвиги руками оточуючих. Так що в якості організатора, координатора або начальника Стрілець просто незамінний! Навіть не володіючи жодними особливими правами, Стрілець може непомітно звалити частину своїх справ на інших. І це – о диво! – буде сприйнято з розумінням.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козерогові можуть доручити справи, з якими він боїться не впоратися. Можливо, він вважає, що володіє недостатнім досвідом, знаннями або навичками для їх виконання. Така непевність у собі може погано позначитися на результаті, тому зірки гороскопу пропонують Козерогу набратися рішучості і відкинути всі сумніви, перш ніж взятися за цю роботу. Ну а якщо це не вийде – передоручити її кому-небудь або відкласти на потім.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні ентузіазму Водолію не позичати! Він буде по-справжньому захоплений тим, що робить, навіть якщо його ділянка робіт стосується далеко не найважливіших речей. Невідомо, в чому тут справа, – в гарному настрої Водолія або ж в тому, що він буде відчувати прилив сил. Головне, що завдяки такому вдалому настрою, робота у Водолія нині обіцяє принести дуже хороші наслідки, а навколишні будуть тягнутися до нього і не раз протягом дня запитають його поради.

РИБИ

Сьогодні головною рушійною силою Риб стануть амбіції! Їм недостатньо просто справлятися зі справами – їм потрібно робити все краще за всіх і так, щоб це помітили. Саме тому день відмінно підходить для того, щоб робити кар’єру. Будь-які кроки Риб в цьому напрямку будуть даватися їм природно і легко. До того ж зірки гороскопу обіцяють, що і навколишні поставляться до просування Риб дуже прихильно, і навіть здатні підштовхнути їх трохи вперед.