Гороскоп на тиждень. 18 – 24 листопада 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

З 18 по 24 листопада – спадаючий місяць. Будьте уважні до власного самопочуття, прислухайтеся до свого організму. Важливо не пропустити тривожних дзвіночків. Також рекомендується пройти планове обстеження – це буде не зайвим.

  • Читай газету «ЯСНО»! Живи на ЯСНОму боці! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 76076

ОВЕН

Прийшов час зробити якомога більше для поновлення атмосфери будинку. Йдеться про духовну атмосферу, яка раніше була зруйнована спорами і конфліктами на тлі побуту, натягнутими відносинами з молодшим членом родини. На робочому місці залишайтеся пильними по відношенню до товаришів по службі. Хтось із них готується підставити вас, щоб отримати можливість працювати на вашій посаді. На вихідних займіться собою, надайте допомогу рідним, рушайте на шопінг.

ТЕЛЕЦЬ

Тельці повинні перестати сподіватися на одну лише Фортуну. Це зауваження актуально особливо для тих, хто прагне найближчим часом просунутися по кар’єрних сходах, розширити бізнес. Намагайтеся діяти обачно, зважувати всі за і проти перед тим, як приймати певне рішення. В особистому житті не обійдеться без труднощів. Щось завадить вам почати новий роман, знайти спільну мову з партнером, який на вас з певної причини ображений, не вдасться перевести в нове русло старий романтичний зв’язок.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки можуть сміливо відповідати взаємністю тому, кого вони вважали просто партнером або хорошим приятелем. Інша позитивна подія – надходження доходів з нових джерел. Можливо, вдасться продати непотрібну річ. Головне, зробити це без обману. Чесним на цьому тижні потрібно залишатися у всьому. Не вступайте в стосунки лише для того, щоб когось позлити. Тримайтеся подалі від пліток, які стосуються вашого колишнього партнера. Чи не залазьте в чуже особисте життя. Зверніть увагу на стан здоров’я, зверніться до лікаря, якщо потрібно.

РАК

Ракам на тижні не буде вистачати підтримки з боку тих, кого вони вважають своїми близькими. Представникам цього знаку буде складно прийняти нові шляхи розвитку. Постарайтеся абстрагуватися на щось приємне, зайнятися справами, на які вам вистачить сил. Тиждень може принести сюрприз у вигляді, наприклад, несподіваної зустрічі з тим, про кого ви й думати забули. Чи відчуваєте невдоволення собою? Настав час змін. Запишіться у фітнес-центр, змініть раціон харчування. В особистому житті не поспішайте міняти все кардинально, переходите від старого до нового поступово.

ЛЕВ

Левам буде посміхатися удача. Скористайтеся позитивним періодом. Придбайте лотерейний квиток, зробіть ставку на тоталізаторі, прийміть участь в суперечці, де на кону стоятимуть гроші. Не забувайте користуватися своїм ораторським даром. Він стане в нагоді найбільше тим, хто кожен день на робочому місці оточений великою кількістю людей. В особистому житті перестаньте покладатися тільки на шосте чуття. Постарайтеся не допускати промахів і помилок в тому, що може вплинути на вашу подальшу долю.

ДІВА

Дівам бажано підготуватися до напруженого розмови з кимось із членів сім’ї. Можливі розбіжності з коханою або батьками. Задумайтесь, що не так з вашими внутрішньосімейними відносинами. Говорячи про бізнес і роботу, можна не побоюватися негативних подій. Фортуна допоможе тим, хто пішов на пенсію або у відпустку. В голові народиться багато нових цікавих ідей, за рахунок яких в майбутньому вдасться поправити фінансове становище.

ТЕРЕЗИ

Нічого не буде відволікати вас від процесу зміцнення організму і нервової системи. Постарайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі, довше спати. Займіться складанням планів на найближче майбутнє, спробуйте змінити імідж. Чоловіки повинні перестати закривати очі на свої домашні обов’язки. Перенесіть розмови про пікантне на потім, відмовтеся від алкоголю і калорійної їжі.

СКОРПІОН

Скорпіони будуть роздратовані поведінкою члена сім’ї. Не виключено, що ним виявиться той родич, який в усьому покладається на вас, не бажаючи вирішувати власні проблеми самостійно. Прийшов час вчитися говорити «ні» тим, хто нахабніє. «Ні» має звучати на адресу не тільки нахабною рідні, а й деяких колег. У вільні хвилини займіться тим, що добре позначиться на вашому положенні, на професійній ниві, в особистому житті.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям доведеться морально складно через неприємності на робочому місці. Не виключено звільнення когось із колег, заміщення начальника. До таких перестановок доведеться пристосовуватися швидко, що не може не позначитися на добробуті представників вогняного знаку. Готуйтеся до зниження соціальної виплати або окладу. В особистому житті обійдеться без бур. Ви самотні? Є шанс вступити в серйозні стосунки, які почнуться з фізичного потягу.

КОЗЕРІГ

На цьому тижні Козерогам доведеться багато подорожувати. У цих подорожах представники даного знаку будуть зайняті робочими справами, важливими діловими зустрічами. Згадайте про свій дар переконання, використовуйте його для пошуку нових партнерів. Цей же дар стане в нагоді і вдома для упокорення примхливих родичів. Постарайтеся не брати відповідальність за все, що відбувається на себе, не відмовляйтеся від допомоги оточуючих. Відчуваєте, що у вас немає сил? Говоріть на певні пропозиції і прохання «ні».

ВОДОЛІЙ

Водолії повинні бути готові до приємного сюрпризу. Можливо, їм вдасться вирішити проблеми фінансового плану. Гроші прийдуть з нового джерела доходів. Бажано почати контролювати раціон, відмовившись від фастфуду, міцних алкогольних напоїв і гострих страв. На вихідних ви можете провести час яскраво, відвідавши певну культурний захід. Ви відповідальні за великий колектив? Не забувайте про суворість і дисципліну.

РИБИ

Рибам байдикувати ніколи. Вони сповнені сил і ентузіазму, на щастя, здоров’я їх теж не підводить. Гарний час для саморозвитку. Риби у віці повинні переглянути своє меню, поміняти важкі страви на легкі, нежирні, поживні. Сімейні Риби повинні насолодитися затишком свого будинку, боротися з почуттям заздрості. Гарна ідея – візуальне перетворення.

Зверніть увагу! Із грудня газета «Неділя Закарпатські новини» змінює назву на «Ясно»!

zakarpatpost.net