Жінка чудом вижила, вживаючи тільки дощову воду шість днів поспіль

Бельгійка Корін Бастіде думала, що вона помре, після того як її автомобіль перекинувся в кювет у віддаленій лісовій місцевості.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

45-річна жінка не могла викликати допомогу або вийти з транспортного засобу через серйозне пошкодження хребта. Корін розповіла, що бялася, що її ніхто не знайде.

Незважаючи на сильне зневоднення, вона залишилася в свідомості та вгамовувала свою спрагу дощовою водою.

Її знайшли на шостий день після аварії, коли родина підняла тривогу та заявила у поліцію про зникнення безвісти.

Корін розповіла місцевим ЗМІ: «Першої ночі дзвінки на мій мобільний не припинялися. Але через сильну травму я не могла дотягнутися до нього.

Наступного дня телефон не дзвонив ні разу, і я зрозуміла, що акумулятор сів».

Вона пригадує, як втрачала свідомість кожного разу, коли рухала руками, щоб спробувати вибратися з автівки. Їй врешті-решт таки вдалося відкрити двері машини ногою.

Корін додала: «Увесь цей час я лежала на уламках скла, які впивалися в моє тіло. Я намагалася піднятись, але марно – біль у спині не давав мені цього зробити».

Вона не брала із собою у поїздку  їжі чи напоїв, тому їй довелося збирати дощову воду в коробочку з-під жувальної гумки.

«Увесь час я думала про своїх дітей і була ладна триматися до останнього, щоб знову з ними побачитися. Саме вони дали мені силу триматися».

Коли вона почула, як по дорозі їде автомобіль, то почала голосно кликати на допомогу. Виявилося, що в автівці була її знайома, яка якраз займалася пошуками Корін. Жінку було доставлено до лікарні, де медики надали їй невідкладну допомогу та провели операцію.

«Своїм життям я завдячую жінці, яка мене відшукала, ставши моїм янголом-спасителем, та дітям, думка про яких не давала мені здатися у цій, здавалося б, безвихідній ситуації» – каже Корін.

zakarpatpost.net