Пішов за донькою співмешканки в підвал і зґвалтував її

Чому молодику захотілося сексу з дитиною – пояснити він не може

Злочин стався на Кіровоградщині. Чоловік під дією алкоголю накинувся на маленьку доньку співмешканки, бо йому захотілося любощів… тільки невідомо, чому саме з дитиною!

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Злочин стався ще 26 серпня.

Як зазначено у реєстрі, ґвалтівник разом зі своєю співмешканкою в той день розпивали спиртні напої. Раптом чоловік побачив, як донька жінки заходить у господарче приміщення та пішов за нею. Там її і зґвалтував.

За фактом розпочали кримінальне провадження.

Наразі суд призначив проведення судово-медичної експертизи. Ведеться слідство.

За статистикою, щороку в Україні фіксується до 4000 фактів сексуального насильства над дітьми, за якими порушується не більше 400-500 кримінальних справ, і тільки у 40-50 випадках педофілам виносяться вироки.

Але ця статистика далеко не повна. Не кожна дитина вдома заявляє про те, що вона постраждала від насилля і не всі батьки заявляють про це у поліцію, бо найчастіше подібні злочини стаються саме в межах сімей і ґвалтівниками у більшості випадків є або вітчими, або зведені брати жертви.

zakarpatpost.net