Закарпатський тренер розповів, як прокачати тіло

Ними захоплюються. На них хочуть бути схожими. Їх ставлять у приклад іншим. Раніше цих м’язистих силачів  називали велетами чи богатирями, а зараз – стронгменами. Це – люди залізної волі, сталевої витримки та міцних м’язів. На Закарпатті їх небагато, але вони активно пропагують свій спорт і він із року в рік стає все популярнішим і популярнішим. Сьогодні гостем прес-центру газети «Неділя Закарпатські новини» є тренер, спортсмен, учасник чемпіонатів зі стронгмену  та пауерліфтингу Сергій ВАРГА.

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини».

Під час наших «Недільних бесід» ми говорили з ним про те, як зробити тіло гарним та здоровим, скільки потрібно тренуватися, чи є для спорту вікові обмеження та про багато іншого.

  • Газета «НЕДІЛЯ» із грудня змінює назву на «ЯСНО»

Чи впливає генетика на м’язи

– Багатьом хочеться мати гарне тіло. Чи для цього потрібно працювати над собою?

– Є генетика, є люди обдаровані Богом, які мають гарне тіло. Вони лише «торкаються» заліза чи займаються будь-якими іншими видами спорту, у них все виходить. А є не дуже обдаровані генетично, їм треба над собою інтенсивно працювати. Звичайно, якщо людина має наполегливість, до фанатизму велике бажання змінитися, можна досягнути дуже багато чого. Але тоді спорт має стати стилем життя. Навіть якщо людині сказали, що вона не обдарована і з неї нічого не вийде, результат може бути просто приголомшливим.

Повний текст читайте тільки в газеті «Неділя Закарпатські новини».

У продажу з 15 листопада.

Газета «НЕДІЛЯ» із грудня змінює назву на «ЯСНО»

zakarpatpost.net