Чоловік вбив жінку прямо на кладовищі… аби відсвяткувати День народження

Жінку знайшли сусіди голою і замордованою

Трагедія сталася у селищі Драбово на Черкащині. Тепер місцеві мешканці бояться відвідувати могили своїх померлих родичів.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Місцеві кажуть, що вбивця був неадекватним, але розправу над нещасною планував завчасно.

Як повідомляє пресслужба місцевої поліції, вбивця раніше вже неодноразово притягався до відповідальності за майнові злочини. У пошуках коштів для святкування дня народження він вирішив свою жертву пограбувати, а потім її вбив.

Усе відбувалося на старому закинутому цвинтарі. Спочатку 27-річний молодик побив жінку, а далі – задушив. Аби приховати сліди злочину, прикопав тіло землею.

«До Драбівського відділення поліції звернулась місцева жителька, яка розповіла, що зникла її дочка. За словами заявниці, вона пішла на місцеве кладовище прибрати на могилах померлих родичів і не повернулася, – йдеться у повідомленні поліції. – Під час проведення заходів з розшуку жінки поліцейські на місцевому кладовищі виявили її одяг зі слідами крові. Згодом, на одній із могил було виявлено і тіло потерпілої зі слідами насильницької смерті, яке було прикидане бур’яном.

Вбивцю знайшли швидко. Під час допиту чоловік у всьому зізнався.

«Він розповів, що напередодні свого дня народження він вирішив “заробити” кошти на святкування в незаконний спосіб. Заздалегідь придбав еластичні бинти та рукавички, і ходив селом в пошуках жертви. Побачивши жінку, яка йшла в бік кладовища, пішов за нею. Там, впевнившись, що навколо нікого немає, напав на потерпілу, побив її та задушив. Після чого зняв з неї прикраси, роздягнув, тіло сховав, прикидавши бур’яном, одяг сховав окремо», – зазначили поліцейські.

Наразі вбивцю затримано, йому оголошено підозру в умисному вбивстві. За вчинене чоловікові світить покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання йому  запобіжного заходу.

zakarpatpost.net