АНОНС. Чоловік накрав у подруги золота та техніки на 160 тисяч гривень

Поцупив 42 золоті речі, планшет, фотоапарат та гроші

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини».

Не дай Бог таких гостей! Спочатку людина здобуває довіру, а потім нишпорить по речах і забирає те, що припадає до душі. Саме так повівся уродженець Львова, який завітав у гості до мукачівки. Загальна сума збитків, заподіяних жінці, становить 163 630 гривень, пише газета «ЯСНО».

  • Газета «НЕДІЛЯ» із грудня змінює назву на «ЯСНО»

Подія трапилась 20 квітня. Погостював у помешканн подруги молодик всього дві години, але зате як результативно! Спочатку він сидів зі знайомою розмовляв, гостився на кухні, а далі, коли вона пішла прилягти відпочити і заснула, взявся робити в її будинку ревізію. Більш-менш він добре знав, що де знаходиться, адже бував у жінки вдома неодноразово.

Спочатку чоловікові  припала до душі сумочка подруги, яку він побачив у спальні. Вирішив подивитися, що там, і знайшов 4700 гривень та 100 доларів США. Гроші забрав і подався на пошуки інших цінних речей.

Відтак він пішов до іншої кімнати. Там вподобав планшет та фотоапарат. Після цього навідався ще в одну кімнату, бо знав, що там знаходиться сейф. Підібрав ключі і відчинив його. Там на нього чекали справжні золоті скарби… у всіх сенсах слова: 29 золотих каблучок із діамантами, сапфірами, топазами, аметистами та іншими коштовними каменями, 5 кулонів із діамантами, 3 ланцюжки, 3 пари сережок, 2 браслети – всього 42 золоті речі!

Повний текст читайте тільки в газеті «Неділя Закарпатські новини».

У продажу з 15 листопада.

Газета «НЕДІЛЯ» із грудня змінює назву на «ЯСНО»

zakarpatpost.net