Японець зробив камінь для обручки із власних нігтів.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Хлопчина вигадав крутий, але гидкий лайфхак, як заощадити на обручці і у прямому сенсі вкласти у неї себе. Однак своїй обраниці йому краще буде наплести що-небудь про рідкісні камені. Адже, якщо вона дізнається про те, як це кільце з’явилося, він точно більше її не побачить, інформує Ukr.Media.

Японець, опублікував на своєму YouTube-каналі 17-хвилинний відеоролик, у якому виготовив обручку з майже безкоштовним “діамантом”. Практично все, що знадобилося для його створення, — час і нігті. Проте велику популярність ролик набув тільки після того, як став скороченим до двох хвилин.

Щоб отримати сировину для майбутнього “дорогоцінного” каменя, хлопцеві довелося збирати обрізки власних нігтів у спеціальну баночку.

Достатню кількість обрізків він отримав лише за рік після початку експерименту.

Юнак поклав їх у блендер і подрібнив до стану порошку.

Нігтьову пудру хлопець висипав на пательню.

І, додавши до неї трохи води, перемішав до однорідної консистенції, що нагадує кашу.

Цю огидну масу японець розташував між болтами і затягнув міцніше, щоб максимально її спресувати.

А після — відправив у духовку на 90 хвилин за температури у 150 градусів.

У результаті у нього вийшов ось такий чорний непоказний циліндр, що не дуже й підходить для кільця.

Тому хлопець, судячи з усього, будучи ювеліром за професією, старанно обточив його і надав ромбовидну форму. Вийшов симпатичний “дорогоцінний” камінь.

Потім майстер помістив “діамант” у срібне кільце і гарненько закріпив.

Результат виявився вражаючим: неможливо здогадатися, з чого зроблений цей тьмяний чорний камінь. Але майбутній власниці кільця про це і не потрібно знати.

Отримане кільце дійсно виглядає симпатично, навіть попри своє походження.

zakarpatpost.net