Гороскоп на 21 листопада 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

День обіцяє бути нелегким і суперечливим: з одного боку, він зовсім не прихильний до організованості, з іншого боку – може підштовхнути до радикальних змін.

  • Ужгород, Закарпаття! Знаходь роботу та працівників у газеті «Робота та навчання»! Замовляй рекламу у газету зараз: 050 222-50-50, 067 666-90-90

Тому відповідальні проекти краще відкладати на потім, чого б вони не стосувались: фінансової угоди, зізнання у коханні або вибору меблів для спальні.

  • Читай газету «ЯСНО»! Живи на ЯСНОму боці! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 76076

ОВЕН

Сьогодні Овнам слід бути уважнішими і спритнішими: є шанс, що хтось із оточуючих перехопить ініціативу. Ну а далі розвиток подій залежить вже від самого Овна: якщо він спокійно поступиться, то не виключено, що згодом буде шкодувати. Так що зірки гороскопу радять не розслаблятися і не здавати завойованих позицій. Будьте внутрішньо готові до того, щоб показати конкуренту зуби – якщо, звичайно, йому буде недостатньо ваших недвозначних дій і слів.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні Телець не буде налаштований на трудові подвиги. Навпаки, він може відчувати занепад сил, і навіть термінові справи буде схильний робити недбало. День пройде у нього під девізом: «Не відкладай на післязавтра те, що можна відкласти на післяпіслязавтра». Так що якщо у Тельця є можливість розслабитися, варто цією можливістю скористатися – працівник з нього нині все одно не кращий, а ось відпочити йому не завадить.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюкам буде непросто увійти в нормальний ритм, але якщо їм все ж вдасться це зробити, день пройде дуже продуктивно! Щоб налаштувати себе на потрібний лад, зірки гороскопу радять Близнюкам з ранку прийняти контрастний душ і хоча б на якийсь час включити бадьорить музику. Це допоможе подолати апатію і задасть потрібний темп – енергійний, стрімкий і позитивний.

РАК

Сьогодні в справах Рак буде керуватися правилом: «Робота не вовк, в ліс не втече!». Він буде схильний до останнього тягнути, перш ніж приступити до вирішення будь-якої задачі. А коли, нарешті, почне, на її реалізацію Раку потрібно буде набагато більше часу і сил, ніж в інший день. Скоріш за все, Рак придумає привід відкласти на кілька днів те, що йому потрібно зробити нині. І вірно! У інший день у Рака це вийде краще.

ЛЕВ

Сьогодні Льву, скоріш за все, доведеться вести власну гру, не розповідаючи в неї іншим. Ситуація може зажадати від нього насамперед дбати про  свої інтереси, ну а інтереси інших будуть автоматично поставлені на другий план. Що ж, якщо вже все одно так вийшло, Льву варто використовувати цей день з найбільшою вигодою для себе. Головне, щоб його гра була делікатною і тонкою, не опускаючись до рівня пліток і інтриг.

ДІВА

Сьогодні думка про те, що щастя не в грошах, а в їх кількості, може не давати Діві спокою. Весь день вона здатна будувати плани свого збагачення. Зірки гороскопу попереджають, що Діві не слід поспішати з втіленням цих грандіозних проектів в життя: нехай спочатку як слід відлежаться. Скоріш за все, ідеї збагачення, що прийшли їй в голову, будуть схожі на фантастичні мрії – тобто дуже далекі від того, що диктує реальність.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні найкращим режимом, в якому Терези зможуть існувати, буде авральний! Правда, самі для себе вони навряд чи здатні його організувати. Зате якщо аврал на роботі чи вдома раптом трапиться, Терези зуміють проявити всі свої приховані таланти, стрімко і чітко справляючись з величезним обсягом робіт. Якщо ж ситуація не зажадає від Терезів працювати на межі можливостей, день пройде спокійно і навіть сонно – така вже особливість у цього дня!

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон ризикує щось втратити. Може йтися і про цілком конкретні речі – наприклад, таємниче зникла зі столу ручка або загубилися документи, – і про більш серйозні, начебто упущеної вигоди або втрати репутації. Щоб уникнути неприємностей, зірки гороскопу радять Скорпіону бути зібраним і уважним, навіть незважаючи на те, що день його до цього, на жаль, абсолютно не схиляє.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні протягом дня можливі будь-які сюрпризи: зірки гороскопу попереджають Стрільця, що ситуація буде розвиватися непередбачувано. Люди, з якими Стрілець зустрінеться; питання, які йому доведеться вирішувати; ситуація, з якої він зіткнеться, навряд чи будуть мати відношення до того, що було заздалегідь заплановано Стрільцем на нині. І хоча сюрпризи можуть виявитися як зі знаком «плюс», так і зі знаком «мінус», цей день внесе в життя Стрільця свіжий струмінь!

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козеріг може зіштовхнутися з такою проблемою, як поверховість і безпечність оточуючих. Люди навколо будуть схильні надто легко підходити до серйозних питань і приймати скороспілі рішення. Навряд чи Козерогу вдасться змінити ситуацію і когось переконати. Єдине, що він може зробити, – це тримати під контролем те, за що відповідає сам, особисто. І, звичайно ж, набратися терпіння – воно потрібно Козерогу як ніколи.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні Водолій весь день він може спізнюватися кудись. Відчуття, що він біжить, але не встигає, здатне стати візитною карткою цього дня. Чи йде мова про терміни здачі проекту, про запізнення на побачення або звичайний завал у домашніх справах, Водолію може здаватися, що ще трохи, і він все встигне… Але скоріш за все, це буде самообманом. Проте день чудовий для нових ідей, які в перспективі можуть принести великі статки.

РИБИ

Сьогодні Рибам слід мати на увазі – в суперечках може народитися все що завгодно, але тільки не істина! А ось загострити атмосферу навколо суперечки ви здатні так, що не те що на істину – на прості справи не залишиться сил. Зірки гороскопу попереджають: навколишні будуть провокувати Риб на те, щоб вони вступили в який-небудь диспут, однак піддаватися цьому пориву не варто. Якщо ситуація вийде з-під контролю, на її виправлення Рибам потрібно чимало часу, нервів і сил.