Жінка задушила чоловіка, відрізала йому голову, а статевим членом нагодувала собаку

Сусідка: «Цікавлюся, де він. Вона каже: «Там, на підлозі!» Питаю: «Де голова?» Марія відповідає: «А… у мішку!»

Нечуване вбивство сталося нещодавно на Рівенщині. Жінка не просто вбила свого чоловіка, а відрізала йому статевий органі і нагодувала ним свого домашнього улюбленця, пише газета «Ясно».

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Справа в тому, що за словами 49-річної Марії, Олександр протягом тривалого часу знущався за нею, постійно зловживав алкоголем і вона не витримала його наруги. Принаймні саме так вона згодом повідомила правоохоронцям.

Тож як зазначили у Нацполіції області, 23 серпня жінка дочекалася, коли п’яний 47-річний благовірний прийде додому з нічної зміни і засне. Переконавшись, що від справді спить, мешканка села Обарів почала душити чоловіка. Робила це і руками, і мотузкою. А далі відрізала голову Олександра сокирою… Напевно, аби точно пересвідчитись, що він мертвий.

Це сталося вранці, вдосвіта. Коли Марія збагнула, що накоїла, перелякалась і вирішила розчленувати труп, аби приховати сліди злочину. А першими взялася відрізати геніталії… Позбувшись члена чоловіка за допомогою ножа, одразу скормила його собакам. Потім намагалася відрізати інші частини тіла, та їй не вдавалося.

Марія схвильована, не тямлячи себе, вибігла з будинку на вулицю. Там її помітила сусідка.

«Вона була розпелехана. Її руки, ноги і одяг були в крові. Кричала: «Що зі мною буде? Що зі мною буде? Я згнию у тюрмі», – поділилася згадками бабця Надія.

Жінка навіть не повірила, коли Марія їй повідомила, що вбила Олександра. Аби переконатись, сама пішла в будинок і побачила труп на власні очі. Крім того, закривавленими були і стіни в кімнаті, і ліжко.

«Я мало не знепритомніла. Питаю, що де він. Вона каже: «Там, на підлозі!» Цікавлюся: «Де голова?» Марія відповідає: «Там, у мішку!». Такого я ще не бачила ніколи!», – зізналася сусідка.

Інша односельця переконує, що страшна звістка швидко розлетілася селом.

«Бачу, йде Марія і говорить сама з собою: «Ой, Боже!» Я питаю: «Що сталося?», а вона: «Я Сашика зарубала», – розповіла інша сусідка.

Люди швидко збіглися до хати Марії і викликали поліцію.

Сусіди також повідомляють, що у жінки проблеми з психікою і перебуває на обліку, бо страждає від поведінкового розлади. Утім раніше вона ніколи не виявляла ні до кого жорстокості, тихенько терпіла всі знущання. А от про Сашка кажуть, що він дійсно не раз гамселив дружину, ганявся за нею вулицею із сокирою в руках. Очевидно, домашнє насилля і викликало в Марії психологічні проблеми.

Цікаво, що діти про те, що коїлося в родині,нічого не знали. Син Марії працює в Польщі, а дочка – проживає в Києві. Вони стверджують, що мати  ніколи не скаржилася на батька.

Син Марії Віктор у шоці від того, що трапилось. Місцевим ЗМІ він сказав, що не може вибачити матір за те, що вона надоїдала.

«Я знаю, що вона – моя мати. Але я більше не хочу її бачити » , – зазначив він.

Представник поліції Вадим Артюхович повідомив, що жінка сама у всьому зізналася. Наразі вона перебуває під вартою.

Розслідування у справі триває і Марії призначено психологічну експертизу. Якщо її визнають осудною, вона може опинитись за ґрататами на 15 років. Можуть до неї судді обрати й найвищу міру покарання – довічне ув’язнення.

zakarpatpost.net