В день весілля наречений пішов до вівтаря у весільній сукні замість нареченої

К’яра О’доннелл завжди досить незвично представляла день свого весілля: дівчина не горіла бажанням йти до вівтаря і з радістю б віддала перевагу розкішному білому платтю стильний костюм, інформує Ukr.Media.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

На щастя, О’доннелл попався наречений, готовий заради коханої на все — і К’яра з майбутнім чоловіком, Боббі Куком, здійснили її мрію, буквально помінявшись у важливий день місцями.

В той час, як Кьяра і подружки нареченої підібрали собі стильні смокінги, Боббі відправився на пошуки ідеального весільного плаття з тіарою — і переконав батька, Лінтона, вести її до вівтаря.

«Ми завжди жартували про те, що К’яра — справжній чоловік у відносинах, і вирішили: буде доречно, якщо вона одягне костюм на весілля. — згадує Боббі — Вона чесно сказала, що не стане йти заради мене до вівтаря, так що я зробив це за неї… і навіть взяв її прізвище».

«Ми з Боббі буваємо трохи навіженими. — додає Кьяра — Нам здалося, що це відмінний спосіб розтопити лід і зарядити гостей позитивом на весь день».

Щоб сюрприз вийшов по-справжньому незабутнім, пара тримала свої плани в секреті від друзів та близьких до останнього. І хоча подружок нареченої попередили, що їм належить одягнути костюми — друзі нареченого навіть не здогадувалися, що постануть перед гостями в сукнях.

«Я не влаштовував ніяких примірок аж до дня весілля, щоб ніхто не відступився, — розповідає Боббі — але, коли вони про все дізналися, були в захваті. Вони сміялися до сліз, коли побачили сукні».

Чоловік зізнається, що сильно нервував перед церемонією. Він не був впевнений у реакції семи десятків нічого не підозрюючих гостей — але, почувши їх сміх і оплески, без праці увійшов до вівтаря.

Зараз Кьяра і Боббі одружені вже місяць — і вважають себе ідеальною парою у всіх відносинах.

«Це неймовірно, коли ти з кимось, з ким вам завжди весело разом. — говорить О’доннелл — Я раніше не зустрічала хлопця, який одягнув би заради мене сукню. Йому просто було все одно».

zakarpatpost.net