Гороскоп на 22 листопада 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки обіцяють подарувати вам дивовижне відчуття емоційної легкості.

  • Ужгород, Закарпаття! Знаходь роботу та працівників у газеті «Робота та навчання»! Замовляй рекламу у газету зараз: 050 222-50-50, 067 666-90-90

Постарайтеся зберегти в собі це відчуття до самого вечора! В такому стані вам буде забезпечений успіх у справах і симпатії оточуючих. Будьте готові до приємних сюрпризів. Вам можуть зробити привабливу пропозицію, яке обіцяє виявитися перспективним і прибутковим. А ось в плані здоров’я будьте обережнішими – не зловживайте сумнівними задоволеннями, особливо такими, як алкоголь.

  • Читай газету «ЯСНО»! Живи на ЯСНОму боці! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 76076

ОВЕН

Нині протягом дня Овнам доведеться зіткнутися з таким явищем, як зайва увага оточуючих. Щоб позбутися від цього, слід направити енергію на заняття своїми особистими справами, не розповідаючи про них іншим. І звести спілкування до мінімуму! Поїдьте на природу, за місто, іноді варто побути самому.

ТЕЛЕЦЬ

Нині події навколо Тельця будуть відображенням його власних вчинків, думок і почуттів. «Що посієш, те й пожнеш» – девіз сьогоднішнього дня. Якщо Телець буде налаштований до оточуючих агресивно, то і вони з задоволенням відплатять йому тією ж монетою. Зате все альтруїстичні пориви і добрі справи теж не залишаться непоміченими, повертаючись до Тельця сторицею. Ставтеся до інших так, як хотіли б, щоб ставилися до вас, – і ви не пошкодуєте.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюків в розпал дня можуть раз у раз вибивати з колії якісь турботи або невирішені питання. Удома їх будуть відволікати робочі проблеми, а на роботі – домашні. Це зробить їх розсіяними і може привести до непорозумінь і збоїв. Щоб остаточно не заплутатися, зірки гороскопу радять Близнюкам не відволікатися на сторонні думки і почуття, інакше кількість проблем може зрости.

РАК

Сьогодні Ракам потрібно тримати руку на пульсі подій і пристосовуватися до стрімко мінливої ситуації. Якщо йому це вдасться, він зможе витягти для себе чимало вигод – зокрема, пов’язаних зі своїми доходами. Якщо ж Рак вважатиме за краще не метушитися і пустити події на самоплив, то просто залишиться при своєму. Ну а щасливими шансами долі скористається хтось із його спритних конкурентів.

ЛЕВ

Сьогодні Лев навряд чи упустить свою вигоду, в якому б несподіваному вигляді вона до нього в руки ні пливла! Кажуть, що гроші не пахнуть, проте Лев буде буквально нюхом відчуватиме їх наближення і зуміє використати найменший шанс для поповнення свого гаманця. Ось чому в нині – відмінний день для укладання угод, покупок і продажів, обговорення фінансових ідей або влаштування на роботу. А також для розмови з начальством про підвищення зарплати – якщо, звичайно, у Льва є вагомі доводи «за».

ДІВА

Сьогодні Діва може з подивом виявити, що оточуючі несвідомо тягнуться до неї. Колеги питають поради або просто звуть поговорити; знайомі налаштовані більш дружелюбним, ніж зазвичай, і навіть вороги поводяться коректно. А все тому, що і сама Діва нині буквально випромінює спокій впевненістю, яка так імпонує всім, хто з нею поруч. Зірки гороскопу радять Діві запам’ятати це відчуття. Спробуйте повертатися до нього знову і знову, і ви здивуєтеся, яким дивним чином це відіб’ється на вашому житті!

ТЕРЕЗИ

Сьогодні Терезам буде допомагати їхнє яскраве образне мислення. День наділяє їх творчою жилкою і живою уявою, яке Терези можуть застосувати в будь-яких справах, особливо в розробці креативних ідей і в питаннях, що вимагають нестандартного підходу. Зірки гороскопу обіцяють, що зі своїм свіжим поглядом на світ вони здатні знайти несподіване рішення проблеми або розглядати помилку там, де її в упор не бачать інші. Їх очам буде доступно набагато більше, ніж зазвичай, і цим треба користуватися.

СКОРПІОН

Сьогодні навіть самий скептично налаштований Скорпіон має шанс зіткнутися з низкою збігів, що відбуваються прямо на його очах протягом дня! Ці збіги можуть бути пов’язані зі справами Скорпіона або ж з тим, що відбувається навколо нього. Можливо, у всьому будинку вийде з ладу техніка або хтось помилиться кілька разів поспіль. Але сюрпризи будуть і приємними, при чому – більшість.

СТРІЛЕЦЬ

Нині у Стрільця буде рідкісна можливість заручитися заступництвом якоїсь високопоставленої особи. Стрілець здатний справити хороше враження в будь-якій обстановці – і в метушливій атмосфері офісу, і в суворій переговорній, і на корпоративній вечірці, і просто по телефону. Іншими словами, Стрільцеві варто тримати напоготові свої козирі весь день: доленосна розмова з начальством може статися в будь-який момент!

КОЗЕРІГ

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють Козерогу успіх в будь-яких справах, пов’язаних зі спілкуванням. Його комунікативні таланти будуть на висоті! Провести складні переговори, відстояти свою точку зору, завести нове багатообіцяюче знайомство – все це буде вдаватися Козерогу легко. Йому навіть може здаватися, що на його шляху взагалі немає перешкод! Що ж, у неділю дійсно можливо майже все – скористайтеся цим, щоб вивести своє життя на новий рівень.

ВОДОЛІЙ

Нині зірки змусять Водолія мобілізуватися і показати все, на що він здатний! День наділяє його діловою активністю, енергійністю, вмінням швидко схоплювати суть і вирішувати питання на ходу. Всі ці якості йому знадобляться: ситуація буде змінюватися стрімко, вимагаючи від Водолія швидких і в той же час чітких рішень. Це відмінний шанс для нього зарекомендувати себе перед оточуючими – другий такий Водоліям навряд чи випаде в найближчі тижні.

РИБИ

Сьогодні голова Риб буде настільки забита різними питаннями, що вони ризикують впасти в ступор! Особливо якщо ситуація вимагатиме від них знаходитися в декількох місцях одночасно або ж перед ними буде поставлена задача, розібратися з якою Рибам необхідно в найбільш стислий термін. Однак яким би щільним не був графік, зірки радять Рибам для початку взятися за щось одне. Краще довести до кінця одну невелику справу, ніж весь день ганятися за десятьма зайцями і в підсумку нікого не зловити.