Гороскоп на тиждень. 25 листопада – 1 грудня 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

25 листопада – спадаючий місяць. В даний період особливо постраждають ті, хто звик звалювати на свої плечі всі справи. Можливо, саме зараз настане переломний момент у відносинах з партнером. Однак зірки радять будь-яке рішення зважувати.

  • Читай газету «ЯСНО»! Живи на ЯСНОму боці! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 76076

26 листопада – молодик. У цей час ви будете виглядати особливо добре. Використовуйте це на всі сто. Ходіть на побачення, відвідуйте цікаві заходи, зустрічайтеся зі старими друзями, спілкуйтеся з сильними світу цього. Нехай цей день стане для вас продуктивним.

З 27 листопада по 1 грудня – зростаючий місяць. Справ буде так багато, що без делегування не обійтися. Не бійтеся перенаправляти завдання іншим людям і просити оточуючих про допомогу. В іншому випадку ви зведете власний запас енергії до нуля.

ОВЕН

Овни відчують приплив натхнення, їм захочеться творити, тому Удача буде на боці тих, хто зараз зосередиться на справах креативних. Не час кардинальних змін у таких сферах, як робота або фінанси, навіть якщо нинішнім становищем ви незадоволені. Потрібно виховувати в собі терпіння. Незабаром настане період для змін підходящий. А на цьому тижні займіться будинком, зберіть сімейну раду, щоб обговорити питання, що стосуються нерухомості, великих покупок. Не приймайте важливі рішення самостійно.

ТЕЛЕЦЬ

У Тельців не буде шансів реалізувати поставлені перед собою цілі. На заваді цьому стануть непередбачені обставини або небажання близького надати вам підтримку, на яку ви спочатку розраховували. З приємного чекайте цінний подарунок від рідні, можливість зробити вигідну невелику покупку, відновити зв’язок з тим, кого ви перш образили. Сімейні Тельці повинні прислухатися до партнера, уважно стежити за його поведінкою, щоб не дозволити йому шукати різноманітність в життя на стороні.

БЛИЗНЮКИ

У Близнюків виникнуть проблеми з довірою. Ця трудність не дасть спокою представникам цього знаку, адже вона стане головною перешкодою для розвитку на роботі, просування бізнесу. Позитивні емоції будуть приносити старші або молодші члени сім’ї, які погодяться надати вам фінансову підтримку, підхопити всі ваші ініціативи. Сміливо дійте, прямуйте в бік змін. Не виключені зміна роботи, переїзд в нове житло, закінчення роману, який не приносив вам щастя.

РАК

У Раків виникнуть почуття до людини, яку раніше вони вважали хорошим знайомим. Не омине симпатія ця і тих, хто вже перебуває у шлюбі. Постарайтеся не поспішати з висновками, розібратися в собі перед тим, як діяти. Не потурайте своїм слабкостям, боріться з вадами. Не виключені великі витрати, які можна було б уникнути. Витрачайте рівно стільки, скільки можете собі дозволити. Контролюйте емоції, щоб ненароком не образити рідних.

ЛЕВ

Левам доведеться зіткнуться з низкою труднощів. Все це буде пов’язано з дрібними неприємностями, начебто протікання крана в квартирі, поломки побутового приладу, зростання орендної плати за житло, в якому ви зупинилися. З іншого боку, Удача буде на вашому боці в бізнесі і на робочому місці. Деяким вдасться домогтися підвищення, іншим надбавки до заробітної плати, премії. Леви-підприємці можуть перемогти конкуруючі підприємства. Особисте життя буде не таким динамічним, як зазвичай.

ДІВА

Дів буде турбувати дефіцит життєвих сил. Всьому виною хвороба, можливо, не найсерйозніша. Відмовтеся від справ, які вимагають від вас великих енергетичних витрат. Не можете взяти вихідний або лікарняний? Працюйте не на повну силу, жалійте себе, свій організм. Переживати не доведеться і про фінансову сферу Настрій може зіпсувати лише сумна новина, що стосується життя рідного. Простягніть руку допомоги тому, хто її потребує.

ТЕРЕЗИ

Терезам вдасться відкритися оточуючим з іншого боку, вони і самі здивуються тому, скільки прихованих талантів у них є. По можливості присвятіть час розвитку цього дару, так ви зможете стати популярнішими або навіть багатшими. Готуйтеся до того, що на цьому тижні багато уваги потрібно буде приділяти і роботі, і справам серцевим. Витрачайте сили розумно, спочатку на важливе, потім на другорядне. Щось пішло не за планом? Не панікуйте. Ви можете покластися на рідних.

СКОРПІОН

Скорпіони будуть завантажені новими обов’язками на роботі і в бізнес-сфері. Їм доведеться зануритися з головою у вир повсякденної суєти, постійних зустрічей, поїздок, які безпосередньо стосуються їх роботи. На допомогу прийдуть дипломатичні навички. На щастя, проблеми не передбачаються в особистому житті, але це не привід розслаблятися. Тримайте руку на пульсі і стежте за зміною настрою партнера. Спробуйте зрозуміти, чому він іноді ревнує, злиться або стає агресивним.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці на цьому тижні можуть нарешті емоційно відпочити, розслабитися. На робочому місці приводів для паніки не буде. По можливості займіться тим, що раніше відкладали на потім. Порада актуальна для тих, хто знаходить віддушину у творчості. Навіть в банальних речах можна діяти креативно, аважуватися на експерименти. Надайте допомогу старшому члену сім’ї по зміні іміджу або дизайну інтер’єру. Займіться і своїм іміджем, зробивши його більш свіжим за рахунок цікавих аксесуарів.

КОЗЕРІГ

Козерогів наповнить трудовий ентузіазм, чим потрібно користуватися для завершення справ, які раніше могли здаватися непосильними. Незважаючи на бойовий настрій, намагайтеся не перезавантажувати себе. Відпочивайте, не надто часто займайтеся спортом. Розслаблятися іноді можна і пасивно.

ВОДОЛІЙ

Водоліям доведеться багато подорожувати, проводити ділові зустрічі, займатися важливими справами, проєктами. Розслабитися можна буде лише на вихідних, коли обстановка зміниться в кращий бік. Відпочиньте, займіться відновленням психоемоційного фону. Виберіться на природу, не відмовляйтеся від відвідування святкових заходів.

РИБИ

Не сваріться з рідними. Постарайтеся не з’ясовувати з ними стосунки зараз, так як закопати сокиру війни швидко не вийде. Зосередьтеся на собі, поновіть гардероб, дозвольте собі кілька непотрібних покупок. Зверніть увагу на стан здоров’я, на транспорт, який ви використовуєте для пересування по місту кожен день. Юним Рибам бажано почати більш серйозно ставиться до навчання.

zakarpatpost.net