Жінка, захищаючись від ревнивого чоловіка, нанесла йому ножем єдиний удар… але смертельний

Від усвідомлення того, що накоїла, мало не збожеволіла

36-річна жінка ножем завдала чоловікові удару в ділянку серця, який ви­я­­вився для потерпілого смертельним.

  • Читай газету «ЯСНО»! Живи на ЯСНОму боці! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 76076

«До Знам’янського міськвідділку міліції надійшло повідомлення від бригади швидкої допомоги про те, що у будинку виявлено тіло 35-річного чоловіка з ножовим пораненням грудної клітини.

Правоохоронці встановили, що напередодні трагедії потерпілий посварився з дружиною на ґрунті ревнощів. Чоловік кілька разів ударив жінку, після цього вона пішла до товариша, аби уникнути подальшого з’ясування стосунків.

Наступного дня жінка повернулася додому і між подружжям знову виник конфлікт, який переріс у бійку. Чоловік почав погрожувати дружині ножем. Вона вихопила його і нанесла удар кривднику в ділянку грудей», – повідомили у поліції.

А ось що розповіла сама вбивця на суді:

«За день до події до нас приїхав  брат чоловіка. Він допомагав будувати сарай. Після закінчення роботи вони розпивали спиртні напої. Брат поїхав додому, а я попросила чоловіка, щоб не пив, але він не послухав. Між нами розпочалася сварка, він мене штовхнув. Я зателефонувала спільному другу та попросила приїхати. Коли він прийшов, чоловік був уже неадекватний. Тому я поїхала до друга. Вдома мені було залишатися страшно. У нього вживала алкоголь – це був один стакан пива.

Наступного дня під вечір він привіз мене додому та хотів залишитися у нас, але я сказала, щоб їхав. Вдома сиділа на дивані та розмовляла з подругою по телефону. У цей час почула, що гупнула хвіртка. Зрозуміла, що прийшов чоловік. Він був п`яним. Коли чоловік зайшов, побачила, що його очі були налиті кров`ю. Подруга запропонувала дати йому телефон, щоб поговорити. Коли я так зробила, він у грубій формі відповів їй щось та кинув телефон. Мені в образливій формі сказав: «Що попалася?» та наніс удар. Я впала біля дивана. Потім чоловік кинув у мене пластикове відро. Після чого схопив качалку, яку я намагалась вихопити, і кілька разів ударив мене. Все супроводжувалось нецензурними словами», – наголосила жінка.

Далі відбулося найстрашніше – в бій пішли ножі. За словами знам?янчанки, першим це зробив чоловік.

«Тоді я  зрозуміла, що це вже не жарти, – запевнила вона. – Відстрибнувши до дивану, почала шукати, чим захистити себе. Кухня, де все відбувалось, маленька, розміром 2х3 метри, меблі стояли близько. На кухні було три столи, на одному з них стояли ножі. Я взяла керамічний, який незадовго до цього подарував чоловік. Коли обернулась із ним, чоловік був поряд, впритул до мене. Я хотіла його налякати, відмахнутись, захистити себе, все відбулось інтуїтивно. Ніяких рухів у його бік не здійснювала, лише повернулась. Коли відійшла, побачила, що чоловік став блідий. Я спочатку не зрозуміла, що трапилось. Він ще пройшов півметра до дивана. Я намагалась привести його до тями, поклала на диван, обливала водою. Зателефонувала свекрусі та подрузі. Після цього приїхали свекруха, поліція та «швидка». Мені робили якісь уколи. Раніше я неодноразово просила свекруху, щоб вона посприяла у залагодженні наших стосунків».

На суді свекруха була категоричною, запевняла, що її син алкоголем не зловживав, що головою сімейства була невістка і що він дуже кохав дружину.

«Якщо їй щось не подобалось, вони з`ясовували стосунки на підвищених тонах. Інколи  невістка не ночувала вдома. Вона скаржилась на сина по телефону, говорила, що він ревнивий та влаштовує скандали. Син, у свою чергу, говорив, що його дружина разом зі своєю подружкою часто відві­дують кафе невідомо з ким», запевняла жінка.

Те, що вбитий чоловік бив дружину, підтвердили і її колеги, разом з якими пара кілька разів відпочивала на природі. Після нанесення ножового поранення дружина намагалася врятувати чоловіка, але не могла. Поліцейські розповіли, що в неї була істерика і вона непритомніла.

Зваживши все, суд визнав знам?янчанку винною в умисному вбивстві і засудив до 8 років позбавлення волі.

zakarpatpost.net