Гороскоп на 1 грудня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки гороскопу радять проявити рішучість і енергійність, забувши при цьому про дипломатичність. Можливі конфлікти і зіткнення інтересів, які можуть спалахувати зовсім спонтанно.

  • Ужгород, Закарпаття! Знаходь роботу та працівників у газеті «Робота та навчання»! Замовляй рекламу у газету зараз: 050 222-50-50, 067 666-90-90

Щоб не провести весь день в безглуздих суперечках, слід уникати будь-яких неясностей і двозначностей у спілкуванні з оточуючими. Удача сьогодні буде супроводжувати людей конкретних і тих, хто знає, чого хоче. Це правило буде діяти і в любові. День створений для того, щоб домагатися свого, так що не пропустіть свій шанс! Беріть ініціативу в свої руки: сьогодні любов – це поле битви, і перемогу на ньому здобуде найрішучіший.

  • Читай газету «ЯСНО»! Живи на ЯСНОму боці! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 76076

ОВЕН

Зірки гороскопу схиляють Овна до того, щоб провести цей день в тиші – і зовнішній, і внутрішній. Настав час відсторонитися від того, що відбувається, щоб поглянути на події з боку. Щоб налаштуватися на медитативну хвилю, Овну досить уникати активного спілкування, прислухаючись до голосу підсвідомості. Неквапливі роздуми, розслаблююча ванна, ароматичні свічки або навіть просто ліниве лежання на дивані сьогодні допоможуть заглянути в себе, знайшовши відповіді на хвилюючі питання.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні – чудовий день, коли почуття Тельця будуть перебувати в рівновазі. Зірки гороскопу дарують гармонію зі світом і з собою, і це відчують всі, хто знаходиться поруч. Завдяки своїм позитивним емоціям, Тельцю сьогодні буде легко завоювати прихильність людей і, якщо потрібно, заручитися їхньою підтримкою. Цей день ідеальний для нових знайомств, спілкування, романтики, подорожей, творчості. Проведіть його поруч з тими, хто вам милий, – на вас чекає море радості, щирості і любові!

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні – відмінний день для того, щоб Близнюки зайнялися своєю кар’єрою або рішенням інших амбітних завдань. День наділяє їх такими рисами, як організованість, сила волі і здатність рухатися до мети (особливо, якщо це гідна мета). Зірки гороскопу обіцяють, що, направивши енергію в потрібне русло, Близнюки сьогодні зроблять впевнений крок вперед. Єдине «але»: в будь-яких справах їм не варто покладатися на оточуючих – в плані відповідальності і дисципліни їм до Близнюків сьогодні як до Місяця далеко.

РАК

Сьогодні у Рака є шанс переконатися в справедливості прислів’я «Не було б щастя, та нещастя допомогло». Є велика ймовірність того, що якісь несприятливі, на перший погляд, обставини в результаті обернуться для Рака удачею. Так що не варто нарікати на долю і робити поспішні висновки: сьогодні цілком може виявитися так, що під виглядом не дуже позитивних подій доля підкине Раку приємний сюрприз!

ЛЕВ

Нині на Лева чекає день величезних можливостей, причому ці можливості не залежать від перешкод на шляху. Навпаки, Лев буде налаштований по-бойовому, так що перепони і складні завдання лише розпалять його азарт. Те ж саме стосується і суперників: сьогодні вони будуть стимулювати Лева, виконуючи для нього роль червоної ганчірки перед носом бика. Так що не слід побоюватися перешкод, навпаки – сьогодні саме вони змушують боротися і перемагати!

ДІВА

Сьогодні Діві в кожній із сфер її життя може надійти досить приваблива пропозиція, однак перш ніж на неї погоджуватися, зірки гороскопу радять як слід подумати. Можливо, пропозиція дійсно виявиться вигідною, а може, в цьому криється підступ. Щоб це з’ясувати, Діві слід зібрати якомога більше інформації і лише потім прийняти рішення. Якщо ж Діва поквапиться з відповіддю, то ризикує програти, адже, як відомо, не все те золото, що блищить.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні зірки гороскопу попереджають Терезів про те, що до справ не варто ставитися надто серйозно. Особливо це стосується побутових питань, рутини і дрібниць. Страшно уявити, яка напруга може виникнути, якщо намагатися зробити все правильно, «від і до», обурюючись за найменшу помилку! Терези ж сьогодні будуть налаштовані так, що будь-яка неправильність здатна позбавити їх душевної рівноваги. Втім, виправити це неважко: досить подивитися на себе з боку і згадати про почуття гумору.

СКОРПІОН

Сьогодні події стають у пригоді Скорпіону, а доля може підкинути йому приємний сюрприз. Не виключено підвищення по службі, подарунок, незаплановані гроші. Єдиний підступ сьогоднішнього дня – це відносини з оточуючими: Скорпіон може випадково зіпсувати їх, надто зосередившись на собі і своїх успіхах. Можливо, домагаючись свого, Скорпіон буде занадто штовхатися ліктями або ж навпаки, його досягнення викличуть заздрість. Як би там не було, сьогодні Скорпіону варто вести себе скромніше, намагаючись не зачіпати чужі почуття.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні день Стрільця обіцяє бути наповнений емоціями і душевним спілкуванням! Зірки гороскопу радять йому присвятити якомога більше часу коханій людині, друзям і рідним. Навіть просте проведення часу в колі близьких подарує Стрільцю потужний заряд позитивної енергії. Якщо ж між Стрільцем і близькою людиною назріла важлива розмова, краще за все, не відкладаючи, провести її саме в цей день: сьогодні Стрільцям можна не турбуватися про те, чи правильно їх розуміють.

КОЗЕРІГ

Нині Козеріг здатний демонструвати велику активність у справах, однак зірки гороскопу застерігають його від поспішних вчинків і рішень. День схиляє Козерога до того, щоб спочатку діяти, а потім вже думати, і це здатне позначитися на справах не кращим чином. Щоб не наламати дров, Козерогу сьогодні необхідно не піддаватися емоційним поривам, приборкувати своє нетерпіння і діяти за правилом: «Сім раз відріж», тобто «відміряй»…

ВОДОЛІЙ

Сьогодні Водолій має шанс відчути себе на коні! День наділяє його такими якостями, як рішучість, цілеспрямованість і проникливість, завдяки чому навіть складні справи будуть даватися йому легко. Водолій здатний розібратися в заплутаній проблемі, знайшовши шляхи її вирішення. Його плани будуть відрізнятися чіткістю, а дії ефективністю, причому це стосується не тільки його власних справ, а й проблем оточуючих – Водолій сьогодні охоче проявить широту душі і допоможе тому, хто до нього звернеться за допомогою.

РИБИ

Сьогодні день дарує Рибам величезний, практично безмежний, потенціал! Головне для них – не проґавити момент, щоб скористатися всіма сприятливими можливостями. Зірки гороскопу закликають Риб не сидіти вдома – адже під лежачий камінь вода не тече – а намагатися бути в центрі подій. Дотримуючись цієї поради, Риби здатні багато чого досягти: день надасть їм шанс змінити своє життя на краще. Ну а якщо вони цим шансом не скористаються, їхнє право. Як то кажуть, «не хочу» – ось причина, «не можу» – лише привід.