Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» від 20 грудня

Як люблячі матусі підставляють своїх дітей збоченцям в Інтернеті

Обкладинка свіжого номера газети «Ясно»

Недитячі проблеми дитячого Інтернету

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Кожна п’ята дитина в Україні   до 10 років дивиться порно

Почнемо з того, що взагалі цікавить у Інтернеті людей. Думаєте, розвиваюча література, новини, музика? Ні! За результатами американського соціологічного дослідження, 73 відсотки чоловіків та 51 відсоток жінок шукають там лише порно.

Українка зцілилася без ліків і повернула нюх

Я ніколи не виходила з дому без крапель у ніс, без них же не лягала спати. Хоча майже ліків не приймала, на препарати, що зупиняють нежить, майже на 20 років підсіла, як на наркотик. Коли організм звикав до одних і переставав на них реагувати, я переходила на інші… і так до безкінечності.

Зимовий відпочинок у Карпатах

Куди поїхати? що спробувати?

Взимку хочеться відчути справжній подих засніженої природи. Найбільш яскраві емоції можуть подарувати тільки гори! Тож куди найкраще українцям поїхати відпочити? Варіантів багато. Газета «Ясно» зібрала найцікавіші з них.

Чоловік помітив, що повіки дружини тремтять, майже за мить до її спалення

Не міг повірити, що його жінка мертва, і виявився правий.

70-річна Финидж Сопаджорн з Таїланду померла 20 жовтня, і родина вже готувалася до похорону, але чоловік старенької не міг повірити, що вона мертва, і виявився правий.

У NASA розповіли, чому на Землі почастішали землетруси

Віддалення Місяця від Землі уповільнює обертання нашої планети, що призводить до більш сильних і частих землетрусів.

Стало відомо, від кого діти успадковують більшу частину генів

Наші бабусі по материнській лінії унікальні тим, що мають особливий зв’язок із нами, своїми онуками. Вони відіграють важливу роль у нашому житті як на емоційному, так і на генетичному рівні. Навіть якщо ми не проводимо з ними багато часу, цей зв’язок ніколи не ослабне. Так відбувається тому, що ми успадковуємо їхнє ДНК, характер, смаки й навіть почуття.

Вчені приготували древню вавилонську страву за рецептом, якому 4000 років

Вчені-кулінари розшифрували стародавні рецепти

Міжнародна група вчених-кулінарів, кулінарних істориків і фахівців з клинопису розшифрувала чотири найдавніших рецепти, відомих сучасному світові, і спробувала їх приготувати.

Знайдено пояснення біблійним дивам

В основі Священної книги лежать реальні історичні факти.

Дослідники пояснили з наукової точки зору біблійні чудеса, що містяться в Новому і Старому Завіті. Описані події не слід сприймати як міфи, оскільки частина з них розшифрована, відзначають фахівці.

Неймовірно! Орангутанги вміють розмовляти

Понад два роки дослідники з Університету Екзетера проводили дослідження мови ссавців на острові Борнео. Вони постійно записували відео і, врешті-решт, зробили висновок: мова диких орангутангів складається з вокальних сигналів та жестів.

Київський Пуфік загубився. Майже місяць шукали господаря Ви не повірите, чим закінчилась ця історія

Усе почалося ще 15 листопада. Стурбована жінка залишила в соцмережі повідомлення про те, що біля метро «Теремки» в Києві знайшла метиса лабрадора, який лежав на сходах і не ставав на задні лапи.

Знайдено останки цуценяти віком 18 тисяч років

Вчені з Шведського центру палеонтології провели дослідження генома цуценяти, якому, як вважають дослідники, 18 тисяч років. Його останки знайшли біля річки в Якутії влітку 2018 року.

Водій збив «собаку» та забрав її до себе, але це виявилася зовсім не собака

Він думав, що тварина, яку він збив, була німецькою вівчаркою або хаскі.

Чому шпаки не живуть у шпаківнях

В Україні з настанням холодів почали розвішувати шпаківні. Це – не нове віяння моді про захист диких птахів, а ще радянська традиція. Колись у школах на уроках трудового навчання діти вчились їх виготовляти. Але чи живуть у них птахи? Агент газети «Ясно» дуже багато часу проводив у лісі, але жодного разу не бачив шпака у шпаківні. Тож для чого їх уже декілька десятиліть виготовляють та розвішують по всій країні?

Чоловік встромив колезі ніж у шию

Сварка між двома охоронцями закінчилася трагедією

Днями у Полтаві суд виніс вирок 54-річному донеччанину, який напідпитку завдав смертельного ножового поранення своєму напарнику по роботі. Чоловік раніше вже мав проблеми з законом.

Коля-«Мінер» написав на скриньці «монети» і підірвав  онуків

Чоловік «колекціонував» та сам виготовляв боєприпаси

Днями завершилося досудове розслідування у справі страшного вбивства, що трапилося на Рівненщині у липні 2019 року. Тоді 59-річний Микола Середюк, житель села Смига, позбавив життя  двох неповнолітніх онуків. Наразі матеріали передано до суду. Якщо провину чоловіка доведуть – йому загрожує від десяти років за гратами або навіть довічне ув’язнення.

Замотала сина у рушник і відправила у піч

Мати двох дітей розправилася з новонародженим сином.

Зараз справа перебуває на судовому розгляді, куди її скерувала прокуратура Луганської області.

Через недбалість 17-річної матері дитина загинула від холоду

Одномісячний хлопчик помер від переохолодження

Страшна трагедія трапилася ще в грудні 2018 на Закарпатті, але суд поставив крапку у справі лише нещодавно.

М’ясо додає людині агресивності, погано впливає на серцево-судинну діяльність

Астролог розповіла, чому здоров’я  залежить від харчування

Про це читачам газети «ЯСНО» розповіла ведичний астролог Надія БЛОНСЬКА

Українець одягає американських президентів та голлівудських зірок

Відомі американські видання називають його національним скарбом США, він шиє одяг для президентів та голлівудських зірок. Серед його клієнтів – Дональд Трамп, Леонардо Ді Капріо, Майкл Джексон, Джонні Депп, Білл Клінтон, Барак Обама, Шакіл О’Ніл та Джиммі Фаллон, Аль Пачіно та багато інших. Усі костюми ексклюзивні і шиються в єдиному примірнику. За версією New York Times, коштує авторський костюм  від Мартіна Грінфілда від 2700 доларів. сьогодні газета «Ясно» розповість вам про непросте життя великого українця.

Герпес на губах? Продуло вітром чи невдалий поцілунок?

Зараз на цю тему багато хто дискутує. Навіть у науковців різне бачення щодо герпесу – чим він є насправді і як від нього зцілитися. Дехто переконаний, що ранки можуть зникнути, якщо їх змастити алое, льодом, корвалолом та зеленкою, а генітальний герпес, якщо прийняти содову ванну. Що думає з цього приводу інфекціоністка Галина Генько?

Газета «ЯСНО» долучилася до благодійного балу на підтримку онкохворих дітей

Ми завжди раді допомогти тим, хто має в цьому потребу. Ми активно пропагуємо здоровий спосіб життя, тому охоче долучилися до цікавої і яскравої події – допомоги дітям та молодій мамі, яким поставили страшний   діагноз – рак.

Більше – у газеті «ЯСНО»
Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті
Індекс 76076

zakarpatpost.net