Хто ночує в Боздоському парку у мороз

Замерзлі, голодні, без даху над головою… у мороз та сніг… Ужгородські безхатьки не мають де зігрітися в грудневу негоду.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Коли на вулиці тепліє, вони тішаться, що пальці не німіють від пекучого холоду. У них немає притулку, немає нічлігу, немає грошей. І вони продовжують спати хто де. Дехто шукає закинуті приміщення, дехто – зарості.

У Боздоському парку досі хтось живе. Інформатор газети «Закарпатські оголошення» знайшов у кущах ковдри та теплий одяг. Вони розкидані, але всі знаходяться на одному місці. Очевидно, безхатьки неподалік у сміттєвих контейнерах шукають їжу, а потім перебираються знову у парк.

Восени жінка, прикриваючись шматком лінолеуму, спала просто на набережній. Зараз куди вона поділася – невідомо, як і те, хто саме оселився у парку. Речі там можна було помітити й навесні, правда в іншому місці.

Хтось із безпритульних у травні прилаштувався на Студентській набережній неподалік гуртожитків у кущах. Але коли гілки пообрізали, вони змушені були шукати нове місце, аби заховатися подалі від людських очей.

Так вони і живуть, нікому не потрібні і обділені людською увагою і теплом.

Читай унікальні новини про Ужгород та область у газеті «Закарпатські оголошення»

Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті

Індекс 23375

zakarpatpost.net