Зимовий відпочинок у Карпатах. Куди поїхати, що спробувати?

Взимку хочеться відчути справжній подих засніженої природи. Найбільш яскраві емоції можуть подарувати тільки гори! Тож куди найкраще українцям поїхали відпочити? Варіантів багато. Газета «Ясно» зібрала найцікавіші з них.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

ТОП-5 курортів

Пилипець

Село Пилипець розташоване на Міжгірщині в Закарпатській області. У цьому ж районі знаходяться відома перлина Карпат – озеро  Синевир та водоспад Шипіт. Ціни там набагато нижчі від Буковелю та Славського, є також траси різної складності. Пилипець — це другий за висотою гірськолижний курорт в Україні. До його складу входить кілька трас на Гимбі (їх загальна довжина становить близько 20 кілометрів) і 4 спуски.

За 7 км від Пилипця, в с. Келечин, знаходиться джерело газованої мінеральної води з підвищеним вмістом заліза. Вода застосовується при лікуванні хвороб серцево-судинної системи та органів травлення, залізодефіцитних анемій різних форм.

Драгобрат

Ще один закарпатський курорт, знаходиться на Рахівщині, в смт Ясіня, що на Закарпатті. Тут також можна покататися на лижах, санках, сноубордах, є траси для любителів екстриму. Пропонується понад 200 варіантів розміщення в готелях та садибах. Ціни демократичні, природа – фантастична! Драгобрат – це курорт, де сніг є завжди. Для ярих прихильників лиж працює до пізньої весни. Тут особливі кліматичні умови, і завдяки цьому нема проблем зі снігом — на відміну від курортів, які розташовані нижче за висотою над рівнем моря. Тут – найдешевші ціни на катання та відпочинок в Україні, хоча досить важкодоступне розміщення.

Про інші курорти, а також чим цікавий відпочинок у горах, що краще спробувати туристам на Закарпатті – у газеті «ЯСНО»
Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті
Індекс 76076

zakarpatpost.net