Зеленський відправив Бондаренка будувати аеропорт у Мукачеві

А після треба буде побудувати в кожному селі Мукачівського району, у якості світового експерименту, побудувати аеропорт.

  • Знаходь роботу та працівників у газеті «Робота та навчання»! Тел. 050 222 50 50

Це, звісно, жарт, але те, що в Мукачеві більш потрібний, ніж в Ужгороді – це нісенітниця, адже найбільше туристів їдуть саме в головне місто області, а не в райцентр.

Володимир Зеленський, який нині анонсував звільнення Ігоря Бондаренка, сказав, що зробив це через неефективність його роботи.

«Я хочу подякувати двом головам облдержадміністрацій, я прийняв рішення їх звільнити. Не через те, що вони недосвідчені чи не чисті на руки, а тому що ми не побачили у цих двох областях жодного результату», – зазначив він.

Тож у чому побачив неефективність голови Закарпатської ОДА Президент:

1.За останній час область скотилася у всіх економічних показниках.

  1. Заробітні плати на Закарпатті стали найнижчими в Україні.
  2. За рівнем залучення іноземних інвестицій область пасе задніх і займає 13 місце в державі, хоча є найбільш європейською в Україні і межує з чотирма кордонами ЄС. Тож логічно, що тут мало бути найбільше інвесторів. Виходить, що ми втрачаємо колосальні можливості! Фактично втрачають їх чиновники, а результат відчуває на собі населення.
  3. У екології помітних зрушень не видно. Замість сміттєпереробного заводу, який пропонували побудувати власним коштом німці, на Закарпатті планується зведення сміттєспалювального у співпраці з китайцями.
  4. Ціни на продукти харчування, одяг та взуття дивним чином за останні місяці сягнули рекордних і досягли рівня Києва.

Але що підмітив не так у роботі Ігоря Бондаренка саме Володимир Зеленський – про це знає лише він.

Читай унікальні новини про Ужгород та область у газеті «Закарпатські оголошення»

Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті

Індекс 23375

zakarpatpost.net