В Ужгороді в парку оселилася дика красуня

Вона  себе дуже любить, але вроду ховає від людей. Що це за загадкове створіння  – ніхто не знає, тим більше, що духи лісів на зиму, згідно з легендами, впадають у сплячку. Гуцули таких міфологічних духів , що живуть у лісах називають нявками. але вони нібито не мають тіла і не віддзеркалюються у воді… а ця от собі навіть дзеркало притягнула.

  • Знаходь роботу та працівників у газеті «Робота та навчання»! Тел. 050 222 50 50

Інформатор газети «Закарпатські оголошення» випадково натрапив на лігво красуні. Там у неї, на подив, багато людських речей… і не лише те ж велике дзеркало, в якому можна себе побачити на весь зріст, адже розміри в нього десь 1,20 метрів на 40 сантиметрів… але й залізна миска для їжі, тарілка, пластиковий бокал для шампанського, пляшки, губка для миття посуду, джинси, взуття, целофанові пакети і… навіть чоловічі труси.

Для чого все знесла у Боздоський парк лісова діва – невідомо. як і те – хто саме ця дика красуня. Насправді вона зовсім не дика…. і зовсім не лісова, а ужгородська…. але поведінка у неї, на жаль, як у первісної людини… бо куди нанесла сміття, там і залишила. І Таких нявок, на жаль, у столиці Закарпаття багато… бо на багатьох місцях можна побачити сміттєві кучугури. А от наштовхнуло на думку про те, що це не реальна, а міфічна істота те, що подібні екологічні злочини відповідні служби не бачать і зовсім на них не реагують, адже за всі роки в Ужгороді не було покарано жодного сміттяра!

Читай унікальні новини про Ужгород та область у газеті «Закарпатські оголошення»

Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті

Індекс 23375

zakarpatpost.net