Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №8

З’їдаючи по яблуку в день, ми перестаємо ходити до лікарів

Обкладинка свіжого номера газети «Ясно»

Дієтолог розповіла, що обов’язково потрібно їсти суп, чим корисне зелене золото та чим небезпечні зимові Святки

Як найкраще харчуватися взимку, коли натуральних вітамінів менше? Як впливає на організм піст? Чи шкодить здоров’ю українців масове переїдання під час зимових свят? Чи справді гарячий чай рятує від холоду?

Позитивні новини України 2019 року

Яким був для нас 2019 рік? Для кожного різним. Ми пережили і злети, і спади, президентські та парламентські вибори, багато що змінили в своїх думках.  Багато хто з нас, підбиваючи підсумки року, згадує лише про проблеми. А газета «ЯСНО» зібрала для вас найпозитивніші новини України за 2019-й. І нехай 2020 рік для всіх нас буде набагато кращим, набагато успішнішим і набагато позитивнішим за попередній!

Хом’як-художник лапками малює крихітні картини

Матильда щоразу, коли бачить папірець і фарби, береться за малювання

Хоч хом’яки вважаються не найрозумнішими тваринами на світі, та деколи вони можуть показувати справжні таланти. Принаймні деякі з них можуть вражати своїми творчими здібностями.

Дітей зцілюють тваринами, ліпленням горшків та відливанням свічок

Далеко від людських очей, але в серці казкової природи Карпат, між високими горами на березі швидкоплинної річки знаходиться місце, де живуть особливі діти. Особливі вони не лише тому, що мають проблеми зі здоров’ям, але й через те, що стали сиротами при живих батьках.

Після аварії Миколка був на межі життя і смерті, але раптом трапилось несподіване

До нього у реанімацію прийшов сивобородий чоловік

Ця історія сколихнула всю Україну, але пояснити те, що трапилося з Миколкою Сахаруком із Луцька, досі ніхто не може. Після страшної аварії хлопчик лежав у реанімації ледь живий і раптом йому приснився святий Миколай…. який і зцілив його. Миколка запевняє, що чудотворця бачив на власні очі, розмовляв із ним і що це йому не наснилося. Однак хлопчик перебував у ті хвилини на межі життя і смерті, тож, ймовірно, мав якісь видіння, які наука пояснити ніяк не може та про які неодноразово згадується у Біблії.

Самка богомола Мавіс стала зіркою Інтернету

Мати вихованця – це чудово. Приємно, коли знаєш, що вдома тебе завжди чекає хтось, хто буде дуже радий твоєму поверненню. Але домашні улюбленці бувають різні, кого тільки не побачиш зараз в цій ролі – єнотів, тхорів, тарантулів, навіть … богомолів. Американка на ім’я Саманта розповіла про свою красуню – самку богомола Мавіс.

Друзі створили для нареченої унікальну весільну сукню з клаптиків своїх суконь

У вересні 2019 року 43-річна Беккі вийшла заміж за Чі Маркхмена. На церемонії одруження вона з’явилася в дивовижній сукні, зшитій за нестандартною технологією.

Мухамед називав мене принцесою, але сталося неочікуване

Чому українкам не варто вірити хлопцям-азіатам

Вирішила розповісти газеті «ЯСНО» історію, яка трапилася зі мною кілька років тому.

Справа в тому, що зараз усе більше українок крутять романи зі студентами-іноземцями і народжують від них дітей. Далеко не кожен одружується з мамою малюка, більшість після вагітності партнерки, зникає з її життя.

Чому у сексі немає боржників? Секретна зброя Казанови

Обговорювати своє інтимне життя з кимось стороннім не завжди легко, зручно, а для когось і неприйнятно. Що подумає подруга чи як зреагує колега на зізнання, що «в ліжку» тобі не так добре, як хотілося б?

Чого чекати від 2020 року

2020 рік за східним календарем буде роком Білого Сталевого Щура. Цей знак починає новий 12-річний цикл китайського гороскопу, і саме тому рік Щура вважається важливим абсолютно для всіх знаків як східного, так і західного зодіаку.

Як хлопчик, який ріс на фермі серед тварин, став мультимільйонером

Його постійно бив батько, забороняючи малювати, він працював із 14 років, втікав з дому, а потім зробив те, чого ніхто у світі досі не робив

Хто з вас не дивився мультфільми про Дональда Дака, мишеня Міккі, собаку Плуто, а також «Бембі», «Король Лев» «Аладдін», «101 далматинець», «Красуня і чудовисько»?

Відтепер психічні розлади можна визначити за допомогою комп’ютерної гри

Австралійські науковці Організації наукових і промислових досліджень Співдружності розробили комп’ютерну гру, яка допоможе діагностувати психічні захворювання.

Дослідження доводить, що первісні люди не зникли

Оріньяцька культура вперше з’явилася в Європі близько 43 000 років тому.

Нові геохімічні дослідження свідчать про те, що неандертальці вміли добувати вогонь. Вважається, що це вміння було притаманне виключно виду Homo Sapiens, що і дозволило нам виживати і розвиватися. А неандертальці без власного вогню вимерли. Але ні — їх згубило щось інше.

Стало відомо, як мозок людини кодує інформацію

Дослідження бельгійських вчених з Антверпена визначило механізм кодування даних у ЦНС. Це стало можливим завдяки поєднанню прогнозів математичних моделей і експериментів у лабораторіях.

Відтепер енергію будуть добувати з холоду

Інженери зі Стенфорда створили простий та дешевий пристрій, що дозволяє генерувати електроенергію навіть вночі за рахунок охолодженого середовища.

Тут відьми літають на мітлах і чорти гойдаються на місяці

Знаєте, де можна взимку побачити відьму на вінику, а політати на спині у чорта? Або вкрасти місяць і сховати його у кишеню?

Впізнаєте, про що йде мова? Так, це описане Гоголем у повісті «Ніч перед Різдвом» містечко Диканька.

Творці “Беверлі-Хіллз 90210” приголомшили заявою щодо продовження серіалу

Серіал “Беверлі-Хіллз, 90210”, відроджений американським телеканалом Fox під назвою “БХ90210” (“BH90210”), було вирішено обмежити лише одним сезоном. Творці культового серіалу пояснили таке рішення низькими рейтингами.

73-річний Сильвестр Сталлоне вийшов у світ з дружиною і дочкою

У Беверлі-Хіллз відбулася прем’єра документального фільму HBO «Very Ralph». У числі перших глядачів стрічки про видатного кутюр’є Ральфа Лорана був помічений 73-річний Сильвестр Сталлоне в супроводі улюблених жінок.

Співачка Злата Огневич розповіла, як піднімає собі настрій

Українська співачка Злата Огневич розповіла своїм шанувальникам на сторінці в Інстаграм, як можна піднімати собі настрій в холодну пору року.

Мадонну хочуть засудити

Фанати зненавиділи Мадонну за вічні запізнення. Слухачі обурилися тим, що вона порушила час майбутнього концерту в Майамі 17 грудня. Виступ має розпочатися на дві години пізніше, ніж заявлено спочатку. Повідомляється, що на знаменитість подали груповий судовий позов.

Справи амурні: Alina Pash розповіла, ким зайняте її серце

Українська співачка поки не поспішає заміж

Українська співачка Alina Pash, яка після виступу на честь святкування Дня Незалежності України отримала погрози, розкрила журналістам програми “Зірковий шлях” на телеканалі “Україна” подробиці особистого життя.

Все по-справжньому. Тіна Кароль розкрила правду про стосунки з Даном Баланом

Артистам вже давно приписують ніжні стосунки.

Тіна раніше жартувала, уникаючи прямої відповіді, однак недавно в інтерв’ю українському ЗМІ співачка розповіла, що насправді відбувається між ними.

Сексуальна білявка: Демі Роуз похизувалась новим іміджем

Британська модель Демі Роуз щодня вражає своїми новими публікаціями еротичного характеру. Цього разу вона поностальгувала за Геловіном, поставши в образі білявки. Її знімок, як завжди, доповнило пікантне декольте.

Найцікавіші новорічні страви

Зимові свята – це велике навантаження на організм, стрес для системи травлення. Після переїдання самопочуття багатьох погіршується і з’являються не лише зайві кілограми, але й різні розлади. Аби допомогти собі впоратись із цим, газета «Ясно» пропонує вам рецепти легких страв, які виведуть любителів поїсти за двох зі стану перенасичення… тим більше, що у січні на нас чекає ще чимало свят.

19-річного хлопця під час масової бійки вбили бейсбольною битою

 Покарали тільки одного з 11, що приїхали в чуже село на розбірки

Жахлива бійка сталася 10 січня минулого року у селі Горонда. На 5 жителів села напали 11 невідомих. Приводом бійки стала сутичка між хлопцями на дискотеці напередодні, 9 січня. Як наслідок, Володимир Вереш від удару битою по голові помер. Ще троє учасників інциденту отримали ушкодження. Деяким учасникам бійки висунули звинувачення, а дехто – досі на волі.

Чоловік запропонував провести жінку додому, але завів до лісу, де зґвалтував

Скористався тим, що вона була напідпитку

У Харківській області невідомі чоловіки жорстоко зґвалтували 47-річну жінку, після чого викинули її з вантажівки у лісосмузі.

20-річний хлопець жорстоко вбив маму та восьмирічну сестру, а тіла викинув у колодязь

Звіряче вбивство трапилося на Чернівеччині.

У м. Кіцмань Чернівецької області 20-річний хлопець вбив 40-річну матір та 8-річну сестру.

Більше – у газеті «ЯСНО»
Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті
Індекс 76076

zakarpatpost.net