Після аварії Миколка був на межі життя і смерті, але раптом трапилось несподіване

До нього у реанімацію прийшов сивобородий чоловік

Ця історія сколихнула всю Україну, але пояснити те, що трапилося з Миколкою Сахаруком із Луцька, досі ніхто не може. Після страшної аварії хлопчик лежав у реанімації ледь живий і раптом йому приснився святий Миколай…. який і зцілив його. Миколка запевняє, що чудотворця бачив на власні очі, розмовляв із ним і що це йому не наснилося. Однак хлопчик перебував у ті хвилини на межі життя і смерті, тож, ймовірно, мав якісь видіння, які наука пояснити ніяк не може та про які неодноразово згадується у Біблії.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Аварія трапилась несподівано. Хлопчик із братом Антоном залишився грати у футбол, коли батьки пішли в гості. Його мати Наталія дуже тривожилась, адже знала, що синам потрібно перейти через перехід, на якому завжди інтенсивний рух автомобілів, але немає світлофору. Однак заспокоювала себе, що ту ділянку хлопці проходять не вперше. Утім материнське серце все одно тривожилось, відчувало щось недобре. Жінка кілька разів телефонувала синові і розмовляла з ним, але раптом він перестав відповідати на дзвінки. Нарешті відповіла якась незнайомка і повідомила страшну новину – Миколку збив автомобіль.

Наталія щодуху помчала до того перехрестя. Син лежав на узбіччі. У нього була обдерта частина голови і сильно травмувалася одна легеня. Хлопчика забрали до реанімації. Миколка дуже плакав, не хотів до лікарні, але іншого виходу не було. Поки лікарі боролися за його життя, жінка обдзвонювала знайомих і просила читати акафіст до святого Миколая. Вона вірила, що саме цей святий може створити диво і врятувати життя її дитині.

Винуватці аварії теж повелися цікаво. По-перше, з місця трагедії водій не втік, а по-друге, родина виявилася напрочуд побожною. Жінка подарувала Миколці хустинку, привезену з Єрусалиму, з Грoбу Господнього. Її вклала дитині у сорочку на груди, де медики змушені були зробити «дірку», аби вставити дренаж для вентиляції легенів. А на подушці біля хлопчика залишила чомусь саме ікону Миколи-чудотворця.

Повний текст  – у газеті «ЯСНО»
Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті
Індекс 76076

zakarpatpost.net