Серед лісу з’явився один з найкращих на Закарпатті фонтанів

Знаходиться він на території відпочинкового комплексу біля Невицького замку. Будівництво ще не завершено, але фонтан уже діючий.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

На подив, він набагато кращий, ніж ужгородські. По-перше – великий, приблизно у 2 рази більший, ніж біля мерії на площі Поштовій, а по-друге, зроблений із набагато якісніших матеріалів.

Як передає інформатор газети «Закарпатські оголошення», він бачив десятки унікальних фонтанів в Одесі, Києві, Вінниці. Вони феєричні і кожен із них із цікавинкою – струмені води і співають, і танцюють, і переливаються кольорами.

Якщо Ужгород хоче, аби в місто їхали туристи, потрібно працювати над його привабливістю і наші фонтани мають бути кращими, аніж в інших регіонах України.

Крім того, краще встановлювати фонтани, ніж хрести, пам’ятники, які відлякують людей. Взагалі від сумних пам’ятників у людей погіршується настій, а вони ще й встановлюються за державні кошти та вбивають дух закарпатців.

Тож якщо може собі дозволити встановити гарний фонтан один комплекс, то це під силу й цілому місту. Людям треба створити умови для процвітання, для радості, тоді із піднесенням вони й працюватимуть краще і в казні буде більше грошей для подальшого розвитку Закарпаття та України.

Читай унікальні новини про Ужгород та область у газеті «Закарпатські оголошення»

Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті

Індекс 23375

zakarpatpost.net