Коли на Закарпатті з’являться проститутки для пенсіонерів

Адже в сусідніх країнах це – абсолютно доступна послуга, що коштує від 3 євро

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Тема чеських повій дуже вразила читачів газети «ЯСНО». Тому ми продовжуємо цикл публікацій про життя і розваги наших земляків за кордоном і навіть зробили для вас детальне розслідування про походеньки закарпатців у Чехії. А погодився стати нашим гідом у інтимних справах постійний читач  газети «ЯСНО» Василь.

Як наші земляки замовляють проституток

За 15 років, що закарпатець їздить на заробітки, від добре вивчив чеську і може спілкуватися з повіями, яких і сам час від часу замовляє.

Каже, що дівчата за викликом у Чехії цілковито доступні. Їх можна замовити абсолютно різними способами – як напряму через борделі, так і по Інтернету, через цілу мережу сайтів, де виставлено як фото повій, так і ціни на них,  або ж зняти дівчину на вулиці Червоних ліхтарів чи у кав’ярнях, де вони також часто полюють на клієнтів. Ціни на повій різні.

Наприклад, елітна проститутка, яка крім чеської, володіє німецькою та англійською, може коштувати 600 євро за годину і навіть більше. Їх замовляють найчастіше німці, австрійці або голландці. Хоча в них проституція також легалізована. Однак там коштують послуги «нічних метеликів» у рази дорожче. Тому багато хто якщо буває у Празі у справах, замовляє повій. У Європі добре розвинений сексуальний туризм, коли чоловіки подорожують спеціально для того, аби  сексуально розважитись.

Повний текст  – у газеті «ЯСНО»
Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті
Індекс 76076

zakarpatpost.net