Мухамед називав мене принцесою, але сталося неочікуване

Чому українкам не варто вірити хлопцям-азіатам

Вирішила розповісти газеті «ЯСНО» історію, яка трапилася зі мною кілька років тому.

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Справа в тому, що зараз усе більше українок крутять романи зі студентами-іноземцями і народжують від них дітей. Далеко не кожен одружується з мамою малюка, більшість після вагітності партнерки, зникає з її життя.

Гіркий досвід кохання зі східним красенем мала і я. Зазначу, що ті пів року, що ми провели разом, були найкращими у моєму житті, я почувалася дуже щасливою, незважаючи на те, що закінчилося все дуже негарно.

Я вчилася на економічному факультеті, Мухамед – на медичному. Ми познайомилися в одному з кафе. Я вільно володію англійською, кілька разів була за кордоном, тому перепон у спілкуванні між нами не виникало.

Уже через два тижні після знайомства я пішла жити до нього на квартиру. Просто немає слів, аби передати те, що  я відчувала. Такою піднесеною мене ніхто ніколи раніше не бачив. Я просто літала від напливу емоцій. Він говорив такі прекрасні речі. Називав мене принцесою, своєю царівною, місячним сяйвом, найяскравішою зіркою на небі. Усі жінки, як відомо, люблять вухами, тож я просто танула від таких компліментів.

Повний текст  – у газеті «ЯСНО»
Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті
Індекс 76076

zakarpatpost.net