Чого чекати від 2020 року? Гороскоп на рік Білого Щура

2020 рік за східним календарем буде роком Білого Сталевого Щура. Цей знак починає новий 12-річний цикл китайського гороскопу і саме тому рік Щура вважається важливим абсолютно для всіх знаків як східного, так і західного зодіаку.

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

У 2020 році головне не проявляти ліні і слабкості, діяти напористо і самовпевнено. І тоді Щур, відчувши споріднену душу, допоможе домогтися грандіозних успіхів навіть в найскладніших справах. Однак пам’ятайте, що Щур – сильна і незалежна тварина. Вона не потерпить, якщо ви пустите справи на самоплив і будете сподіватися тільки на подарунки долі. У рік Щура вітається будь-яка робота, яку ви робите із задоволенням, а якщо праця ще й пов’язана з творчістю, то, Щур, як то кажуть, дає вам карт-бланш. Робота, нарешті, принесе все те, що ви з нетерпінням чекали в році, що минає – кар’єрний ріст, визнання заслуг, матеріальне задоволення.

Фінансова ситуація буде неквапливо, але впевнено поліпшуватися. Малоймовірно що ви зумієте накопичити на власний острів, але на тиждень-другий літнього відпочинку в теплих краях відкласти вдасться точно. Щур прихильно ставиться до тих людей, які інвестують кошти у власні емоції. Отже якщо ви любитель подорожувати – 2020 рік дає вам зелене світло.

ОВЕН

Початок нового 2020 року Овни проведуть в відкриттях – не виключено, у що ви виявите у себе несподіваний талант або не зовсім стандартні бажання. У лютому краще взяти невелику відпустку і відпочити. Незабаром Щур відкриє перед вами можливості для кар’єрного росту і самореалізації, і потрібно зуміти ними скористатися. Так що тіло і дух повинні бути в тонусі. У першій половині року підвищеної уваги зажадають літні родичі. А загалом рік буде дуже позитивним.

ТЕЛЕЦЬ

У січні 2020 року Тельці перетворяться в безкомпромісних бізнесменів і більшу частину часу і сил віддаватимуть розробці великих фінансових операцій. Діловий настрій випарується з голови лише в одному випадку – якщо партнер запропонує романтичну подорож. Погоджуйтеся, адже для любові і поїздок зимовий період сприятливий. Перша половина року буде багата на приємні бонуси. Зірки обіцяють успіх в операціях з нерухомістю, ремонті, громадській діяльності. Часу на романтику не залишиться зовсім, але не хвилюйтеся: на сімейному житті це ніяк не позначиться.

БЛИЗНЮКИ

У січні вашим девізом стане фраза: «Ні дня без знайомства». І справа не в тому, що у Близнюків намітився дефіцит спілкування. Просто життя почне постійно зіштовхувати вас із незвичайними і цікавими людьми. У першій половині року на Близнюків посиплються робочі пропозиції. Зірки в цьому питанні дуже консервативні і радять штурмувати нові горизонти з обережністю, маленькими кроками. Така ситуація триватиме до другої половини 2020 року: перспективи відкриються і на старому місці, і цей варіант є практично безпрограшним.

РАК

У 2010 році у вас енергія почне вирувати. Ваше «сяйво» гідно оцінять представники протилежної статі, що стане додатковим джерелом сил. Однак не варто випробовувати організм на міцність надлишком вражень і спілкування: відмовтеся від поїздок, особливо далеких, і щоденних вечірок.
Все одно сірі будні заграють яскравими фарбами, серед яких особливо будуть помітні сяючі «плями» кар’єрних успіхів. Можливий додатковий дохід у вигляді премії або дорогого подарунка. Ну і здоров’я порадує стабільністю.

ЛЕВ

Початок нового 2020 року Леви зустрінуть в звичному для них амплуа фатальних красенів / красунь. Представники протилежної статі будуть злітати до вас косяками – причому, без будь-яких зусиль з вашого боку. Посміхнувшись в потрібний час потрібній людині, ви маєте шанс зробити запаморочливий ривок в кар’єрі, так що посміхайтеся частіше. Зірки радять: сміливо вимагайте від шефа підвищення зарплати і додаткову відпустку – все отримаєте.

ДІВА

Початок нового 2020 запам’ятається вам безліччю вражень, які будуть сипатися буквально з усіх щілин. Тут вам і нові книги, і подорожі, і знайомства, і несподівані прозріння. Не дивно, що вже до середини січня ви відчуєте легку втому. У цей момент важливо дати собі трохи перепочити, обмеживши кількість справ і контактів. Але не затягуйте релакс: кінець січня і лютий – не на часі розслаблятися і зменшувати оберти! Зірки обіцяють вам можливість кар’єрного ривка, тому потрібно залишатися у формі. Шукайте порятунок в роботі. А за її межами все з часом налагодиться саме собою. Одиноким Дівам зірки дарують надію на приємне знайомство. Особливо уважно прислухайтеся до серця в останній тиждень травня: ваш суджений (-а) десь зовсім поруч.

ТЕРЕЗИ

Ви славно потрудилися в кінці 2019 року – не тільки на роботі, але і над собою, і в січні 2020 року навколишні гідно оцінять ваші привабливість, дотепність і ділові якості. Насолоджуйтесь заслуженою репутацією, але не забувайте працювати над тим, щоб підтримувати досягнутий рівень. Для цього постарайтеся не задавати зайвих питань, не нав’язувати свою думку і, звичайно, дбати про здоров’я і зовнішність. В середині зими доля приготувала вам сюрприз у вигляді старого знайомого, який несподівано виникне з цікавою пропозицією – діловою або особистою. Погоджуватися чи ні – вирішувати вам, але пам’ятайте: все нове – завжди добре забуте старе. У першій половині року вас чекають подарунки, поїздки, зустрічі, визнання і інтригуючі пропозиції. Усе буде добре, лише не одягайте маску перед коханою людиною: щирі емоції на особистому фронті стануть благом і для вас, і для відносин.

СКОРПІОН

У кінці січня ви, скоріш за все, приступите до реалізації якогось довгоочікуваного бізнес-проекту. Вас чекають відрядження, ділові зустрічі і знайомства, а також надихаючі корпоративні вечірки. У першій половині року, починаючи з січня захоплення роботою злегка знизить градус в особистому житті, але вже на початку весни трудова активність сповільниться і ви легко зможете повернути романтику у відносини з партнером. Великі кішки, які гуляють самі по собі, знайдуть нарешті пару. Однак, як би феєрично не складалися нові відносини, постарайтеся не поспішати з весіллям. У вашому житті може з’явитися ще краща людина!

СТРІЛЕЦЬ

Початок нового 2020 року ризикує початися з головоломки під назвою «Де взяти грошей?» Тільки не панікуйте і не намагайтеся звільнитися, незабаром усе стабілізується. Перша половина року зажадає від вас неабияких організаторських здібностей. Щоб вирішити поставлені завдання максимально ефективно і в короткий термін, доведеться взяти на себе роль командира – як на роботі, так і вдома. Головне – ласкаво посміхайтеся і вчасно прикушує язик: уїдливі зауваження та критика можуть сильно зачепити колег і близьких, що явно не піде на користь справі.

КОЗЕРІГ

Початок нового 2020 року спантеличить Козерогів досить дивною на тлі суцільних свят і ліні жагою до знань. Не чиніть опір пориву і не соромтеся сидіти з підручником навіть за святковим столом: покровитель наступаючого року знає, до чого вас штовхає. Коли в другій половині лютого вам випаде шанс радикально змінити життя на краще, саме наука, осягнута посеред галасливих веселощів, стане вашим козирем. Ну а до тих пір будуть потрібні посидючість, почуття гумору і терпіння. Ситуація з фінансами стабілізується до початку літа. В іншому ж астрологи рекомендують бути готовим до невеликої життєвої турбулентності. Вас будуть захльостувати емоції (причому іноді на порожньому місці), а події почнуть розгортатися за не надто передбачуваним сценарієм. Постарайтеся тримати себе в руках і випускати зайву пару на активних тренуваннях, тихих довгих прогулянках або, в крайньому випадку, схлипуючи в плече близькій людині.

ВОДОЛІЙ

Загадавши за новорічним столом бажання, вже в середині січня 2020 роки ви виявите, що воно… збулося! Від несподіванки ви можете не відразу зрозуміти, що робити з цим щастям і про що мріяти залишилися 11 місяців. Тим часом важливо зосередитися на нових планах, адже початок року – один з найбільш сприятливих періодів в астрологічної карті Водоліїв, коли потрібно постаратися схопити удачу за хвіст. Купуйте лотерейний квиток, зробіть пропозицію руки і серця, вкладіть гроші в нерухомість, змініть роботу… Можна виконувати ці пункти окремо, а можна і все відразу – вам пощастить. Напористість і ініціативність сміливо проявляйте до початку весни, хоча весь рік фортуна буде саме на вашому боці.

РИБИ

У новий 2020 роки Риби влетять на хвилі романтики і весь січень будуть пожинати плоди своєї чарівності. У «окільцьованих» представників знаку в особистому житті настане повна гармонія. У сім’ї запанує атмосфера розуміння і підтримки: можна сміливо розраховувати, що навіть в найскладніших ситуаціях близькі люди допоможуть як мінімум морально. Одиноким Рибам в першому кварталі слід бути уважними – можливо, серед оточення виявиться саме та людина, з якою  можна побудувати міцні відносини. Буде багато бурхливий подій, тому щоб не втомитися
відпочивайте, подорожуйте і вживайте багато вітамінів.

Більше цікавого  – у газеті «ЯСНО»
Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті
Індекс 76076

zakarpatpost.net