Ікона, яку священник придбав у Єрусалимі, замироточила

«Чимала група прочан, яку очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл, традиційно відвідувала святі місця. У поселенні, де Ісус був на весіллі, дві пари із групи виявили бажання повінчатися. Тут один із душпастирів – Павло Михальчук – вирішив придбати Вифлеємську ікону Божої Матері для своєї сім’ї. Пізніше, ідучи «дорогою Ісуса Христа», ніс образ на грудях», – повідомили на сайті Волинської єпархії ПЦУ, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

  • Корисна та цікава газета для всієї сім’ї

У храмі Гробниці Божої Матері, де на чільному місці встановили Єрусалимську ікону Діви Марії, богомольці почали правити акафіст. Отець Павло перший приклонився до святині та поставив Вифлеємську реліквію біля Єрусалимської. Після цього продовжив читати акафіст, а владика Михаїл помазував прочан миром.

На початку грудня мироточивий образ Богородиці впродовж тижня виставляли для почитання в луцькому кафедральному соборі Святої Трійці. Нині ж ікона зберігається у храмі Великомучениці Параскеви-П’ятниці, що в селі Сімер у Закарпатській єпархії, де служить о.Павло.

Повний текст читай у газеті «ПОРАДИ»

Купи у кіоску або передплати на своїй пошті!

Індекс 91145

zakarpatpost.net