Якої погоди чекати в новорічну ніч? Де на Закарпатті шукати снігу?

Синоптики обіцяють на Закарпатті теплий Новий рік. Однак усе ж трохи похолодає. Тож де шукати снігу 31 грудня? За прогнозами синоптиків, сніг у новорічну ніч піде на Міжгірщині та Рахівщині! Тому тим, кому хочеться справжгьої зимової казки, варто їхати в гори! А якою буде погода у решті куточків області?

В Ужгороді вночі буде -1, удень +2.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»! 

Хмарна погода протримається в Ужгороді увесь день. Без опадів.

У Мукачеві вночі буде -2, удень +1.
З ранку до самого вечора у Мукачеві небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

У Хусті -3 вночі і +2 удень. У Хусті ясна погода порадує нас вдень, але ненадовго, весь інший час небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

У Іршаві вночі буде -2, удень +1. Весь день в Іршаві буде хмарним. Без опадів.

У Виноградові -2 вночі і +2 удень. У Виноградові похмура погода у другій половині дня відступить, але вже ввечері небо знову затягнеться хмарами. Без опадів.

У Берегові -2 вночі і +2 удень. У Берегові вдень ненадовго небо стане ясним, але вже ближче до вечора його знову окупують ранкові хмари. Без опадів.

У Воловці -5 уночі і +2 вдень. У Воловці вдень ненадовго небо стане ясним, але вже ближче до вечора його знову окупують ранкові хмари. Без опадів.

У Сваляві -3 уночі і -1 удень. У Сваляві протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів.

У Тячеві – нічна температура становитиме  – 3, денна + 2.
Ясний ранок та погожий день у Тячеві повільно перетікатимуть у похмурий вечір. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме -1, денна +2.
У Перечині сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів.

У Великому Березному – вночі -3, удень 0.
У Великому Березному хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі -5, вдень -3. Увесь час у Міжгір’ї утримається хмарна погода, вдень хмари ненадовго розсіються, щоб ввечері з’явитися знову. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дрібний сніг.

У Рахові – уночі -7, вдень -5. У Рахові вдень ненадовго небо стане ясним, але вже ближче до вечора його знову окупують ранкові хмари. Вранці розпочнеться дрібний сніг, який в середині дня повинен припинитися. Ввечері він піде знову.

В останній день грудня вшановується пам’ять святителя Модеста, який у народі вважається покровителем худоби. Колись наші пращури у цей день відзначали чоловічі братчини (складчини) з пивом і м’ясом присвяченого святій тварині. Чим сильніші були морози, тим менше були можливі у майбутньому снігопади і заметілі. Погода цього дня вказує, якою буде погода в червні.

Купи газету «ЯСНО» у кіоску або передплати на своїй пошті

Індекс 76076

zakarpatpost.net