Жінка вдома вирощує манго, бергамот і рожеві банани

Тетяна Кузьмук із Запоріжжя близько десяти років займається вирощуванням екзотичних рослин. Почала з лимонів, а далі пішло-поїхало. Сьогодні вона вирощує саджанці з різних країн Європи, а в березні минулого року вперше в Україні у неї почав плодоносити манго. Зараз на дереві зріють три плоди, пише популярна на Закарпатті газета «Господарські поради».

  • Корисна та цікава газета для всієї сім’ї

Незвичайна садівниця виростила з насіння рожеві банани. Плоди поки ще маленькі, але скоро виростуть і можна буде дізнатися, чи відрізняються вони за смаком від звичайних.

-Я виростила банан з насіння. Колись давно ними зі мною поділилися жителі Криму, – розповіла Тетяна. – Насіння у них схожі на насіння цибулі-чорнушки. Ось коли він виросте у мене, я зможу з кимось ділитися саджанцями або насінням. Банани реально виростити і в домашніх умовах.

Ще один цікавий фрукт в колекції Тетяни – бергамот. Він, виявляється, схожий на лайм і трохи на апельсин. Повний текст читай у газеті «Господарські поради». Купи у кіоску або передплати на своїй пошті!  Передплатний індекс 68338. zakarpatpost.net