Тіна Кароль розповіла, як і коли вона молиться, чому стрибає зі скакалкою та що робила в Америці

Про це відома співачка сказала у інтерв’ю журналістки Дарини Шаповал YouTube-каналі  під час поїздки до США.

Поїхала цього разу вона до Америки зі своїм сином, аби показати йому, що є цікавого в Америці, а одночасно і трохи попрацювати: запланувала фото сесію, зняти кліп.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Тож Тіна зазначила, що в житті найбільше їй допомагає молитва.

«Можна навіть молитися своїй свідомості, своєму тілу. Навіть звернення до себе є вже сакральним спілкуванням зі своїм «я». Це – не мій рецепт, це не для всіх, напевно, але мені після молитви більше вистачає мудрості, ніж без неї».

Співачка зізналася, що молиться щодня, практикує робити це вранці.

«Для мене молитва  – ніби острівець. Відчув себе і пішов. Уперед! Але це до мене прийшло не з народження, а з 2013 року. Коли в моєму житті був переломний момент. Молитва допомогла мені не падати духом, зрозуміти, що є сенс життя і це  – моя дитина. У той період у мене був психологічний дисбаланс. А потім у державі почалися військові дії і прийняти правильне рішення було дуже важко, бо в таких речах ніхто нічого тобі не може порадити. Але всіма своїми рішеннями я пишаюся, принаймні не соромлюся», – наголосила артистка.

Крім того, вона запевнила, що переконана, що все, що у житті відбувається – не випадково, усе має причину і наслідки. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076 zakarpatpost.net