Хто ви у психіатричній лікарні згідно зі знаком Зодіаку

Психлікарня зсередини!

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Овен

Ви — Наполеон психлікарні. Ви ватажок шизофреніків і імператор психопатів. Саме ви поведете їх в атаку проти адміністрації або ж організуєте втечу. Ви викрадете журнал із записами про стан хворих, щоб ніхто не отримав в цей день таблеток. Ви єдиний, хто не боїться заспокійливих уколів і електрошокової терапії. Більш того, терапія робить вас сильніше, інформує Ukr.Media.

Лікарі намагаються заселяти не більше одного Овна в палату, інакше невгамовна енергія ближче до півночі починає бодання рогами і з’ясування, хто буйніше, у кого руно кучерявіше і копито більше.

Телець

З вами все гаразд. Ви в психлікарні за компанію з кимось із родини. Можливо ви і самі довели його до такого стану і тому відчуваєте почуття провини, але не пускаєтеся глибоко в ці думки. Ви ж не псих якийсь, на відміну від інших. Ви допомагаєте на кухні готувати, розважаєте хворих коломийками і примовками і поливаєте у дворі квіточки. Ви єдиний, хто подобається медсестрі, як віконце у світ нормальних людей.

Так, з Тельцями все в порядку. Поки на небо не виходить повний місяць. Або крізь білий халат медсестрички не просвічуються червоні труси, тоді очі у Тельця наливаються кров’ю і всім приходить кабзда. При цьому Тельці нічого не пам’ятають і дивуються, коли від них на наступний день всі шарахаються. Але через те, що вони добре готують, їм все досить швидко прощають.

Близнюки

Ви в лікарні через марення. Вас показують студентам-медикам, бо вас дуже цікаво слухати і за вами спостерігати. Паранойяльне марення чудово поєднується у вас з парафренним маренням і ви проводите години, розповідаючи іншим пацієнтам відмінність між цими видами марення. Ви єдиний, хто сперечається з головним лікарем через діагноз, наводячи аргументи за абсолютно інший стан, при цьому зовсім не стверджуючи, що ви здорові (на відміну від Риб). Іноді допомагаєте полагодити неробочий електрошокер, яким б’ють Овна або налаштувати вай-фай.

Всі наївно думають, що у Близнюків роздвоєння особистості, але це було б занадто просто. Там не двоє, і не троє. Там цілий табір. Саме Близнюки могли б знятися у фільмі «Спліт», де в головному герої було цілих 24 особи. Через що ви єдиний, кому вдається лежати у двох і більше психлікарнях одночасно.

Рак

Ви в психлікарні через жорстку соціофобію. Чесно кажучи, ви і з живота мами не дуже хотіли вилазити, але на 11 місяці вагітності все ж довелося. Ви знаходите затишок в м’яких стінах палати і білий колір вас заспокоює.

У передачку Раку найкраще покласти паперові пакетики, він їх на голову одягає, так йому легше жити. І целофану з пухирцями, щоб чпокати хоч щось. Краще побільше целофану, в ідеалі цілий рулон. Щоб замотатися в нього і кататися по палаті.

Лев

Ви хворі чимось з дуже складною назвою і єдиний з пацієнтів, хто пишається своїм захворюванням. І назвою окремо. Кожного нового пацієнта ви питаєте, на що він хворий і кожен раз з гордістю вимовляєте ваш діагноз, який довше і крутіше. Головлікаря ви слухаєте уважно, йдете на контакт, тому що в принципі нікуди з божевільні йти не хочете. У палату любите заходити першим, на кухню теж. Головлікар і медсестра ставляться до цього з розумінням, завдяки вашому теплому характеру і тому, що за ваше перебування родичі платять великі гроші (на відміну від інших пацієнтів, які лежать на загальній основі).

Головне, ховати від Льва білий халат, бо в палату він любить заходити саме в ньому. І тримати подалі від Раків, тому що в перших через останніх починається психоз, який може привести до розриву пащі (кому і ким — залежить від обставин і кількості целофанових пупиришків у Рака).

Діва

Ви — медсестра. Починаєте зміну о 6 ранку, хоча могли б приходити в 8. У вас давній невроз і тільки робота в психлікарні і спостереження за хворими допомагає тримати себе в руках. Ви іноді думаєте про те, що дивно що ви не з ними в якості пацієнта і лише строгий голос головлікаря повертає вас в себе і ви біжите робити процедури. Є підозра, що пацієнти не одужують через вашу кислу пику, яку ви носите з палати в палату, але це влаштовує всіх і вам регулярно підвищують зарплату.

Діви просто дуже люблять ходити в халатах з червоним хрестиком, шапочках і шкарпетках. І не дай Боже вам випадково якось забруднити цю пишність… пошкодуйте Дів, так важко чужі мізки відпирати господарським милом. Тим більше, коли за його кількість треба звітувати в кінці місяця, що Діви дуже люблять.

Терези

Ви не змогли пережити зраду і тепер ви злегка невменько з діагнозом прозопогнозія, інакше кажучи “нерозрізнення осіб”. У кожного пацієнта ви бачите обличчя того, хто вам зрадив і шукаєте то кохання, то помсти, в залежності від настрою. Ви — найбільш начитаний пацієнт в психлікарні і краще за всіх малюєте. Любите послухати сумну музику, через яку Рак починає вити на Місяць, а Лев — тарабанить пальцями в такт. Щоб менше слухати сумну музику, вам дозволили вести гурток танців на вихідних. Дозволили після того, як ви вивчили португальська, тому що на ній сумні пісні звучать особливо меланхолійно.

А ще Терези дуже люблять жовтенькі пігулки і збирають їх по всій психлікарні. У них навіть вся палата ними обклеєна, як мозаїкою. А в самому центрі одна синенька. Красиво ж. Знавці розуміють, що це «Зоряна ніч» Ван Гога. Через відсутність жовтих таблеток Близнюкам стає гірше.

Скорпіон

Ви — головний параноїк психлікарні. Ви нікому не довіряєте і всіх підозрюєте. Головлікар хоче вас отруїти і лише сильний організм чинить опір його руйнівному плану, тому йому вас не здолати. Іноді ви думаєте, що дуже виверткі і розумні, тому що хитро сховалися в психлікарні від спецслужб всіх країн світу, які вас переслідують. У рукав сорочки у вас вшита рація. Рацію по дружбі зібрав і вшив Водолій. Він єдиний, кому ви довіряєте, бо він знає, про що говорить. Діагноз: манія переслідування. Лікування: чорні окуляри і накладні вуса, на додачу до таблеток — роблять вас невпізнанними.

А ще Скорпіони просять якомога частіше носити їм передачки, благають впорскувати в кожен апельсин коньяк і ховати в батоні викрутку. Але їм завжди передають кольорову крейду і банани. Взагалі, не люблять Скорпіони дні відвідувань і з окопу, де ховаються від спецслужб продумують план помсти головлікарю. Тому що це явно він підміняє передачі!

Стрілець

У вас нарцисичний розлад. Ви впевнені, що кращі за всіх в цій психлікарні, включаючи головлікаря-Козерога. І взагалі йому пощастило, що він перший надів халат, інакше б невідомо, хто був пацієнтом. Ви дуже експресивні і часто кричите, що “всі козли”, маючи на увазі в основному, звичайно, головлікаря. Ви б спробували втекти з психіатричної лікарні, але вам ліньки. По-перше, в ній непогано годують, по-друге, ваші ідеї слухають і вам кивають. На волі з вашою нарцисичною уявою про себе ніхто не погоджувався і ніхто не хотів переходити в ранг козлів. А тут вас не перебивають. Скорпіон — ідеальний партнер для втечі, але не зараз, а коли-небудь потім. “Не зараз” — це те, що ви часто собі повторюєте про різні речі. У найкращих взагалі повно часу.

Часто виявляється, що в розладі-то і радість життя для Стрільця. Тому Стрільці обожнюють замикатися в туалетах і годинами милуються на себе в люстерко, голосно промовляючи те, що бачать.

Козеріг

Ви головлікар всієї психлікарні. На жаль, у вас занадто висока кваліфікація і раніше ви були ректором університету. Але депресія привела вас в лікарню. Вам подобається гуляти по лікарняній території з пацієнтами, ви щиро вважаєте, що вони куди більш нормальні, ніж ваші попередні колеги. У вашій лікарні великий відсоток одужання через прогресивні методи лікування, але в психіатрії ви розчарувалися.

Ви чомусь можете працювати з різних місць, але не з власного кабінету. І найбільше вас лякає думка, що доведеться перестати приймати заспокійливі пілюльки. Добре, що ви лікар і можете виписати їх собі сам.

Водолій

У вас маніакальна одержимість. З самого раннього дитинства ви мріяли запалити багаття світової революції і стати лідером маленької, але дружної держави. У психлікарню вас привезли в розтягнутих на колінах треніках і білій майці, але в руках у вас були праці Енгельса і Карлейля. Ви організували політичний гурток про нові методи управління психлікарнею, але ходять в нього лише два пацієнти: Рак, тому що йому вас шкода і Стрілець, тому що ви його балуєте на зустрічах печеньками і обіцяєте зробити прем’єр-міністром. У наявності також марення реформаторства, яке виражається необразливо в тому, щоб перефарбувати стіни палат у фіолетовий колір. Печеньки ви крадете у Тельця.

Лікують Водоліїв душем-шарко, контрастним обливанням і теплими ваннами з гумовою качечкою. А в палаті у них джакузі, тому що революціонери повинні жити на широку ногу і допомагати спочатку собі, а потім народу.

Риби

Ви шизофренік. Але вважаєте, що хворі всі крім вас і дивитеся на інших пацієнтів трохи, як на планктон (щоб не сказати по-іншому). До вас приходять дружні галюцинації в особі милих людей і недружні галюцинації в особі головного лікаря і медсестри, які галюцинаціями не є. Ваша палата завішана геніальними малюнками, які ви намалювали самі. На стіні є одне справжнє вікно, а інше вікно ще більш реалістичне, яке намалювали ви самі. У нього одного разу намагався вийти Скорпіон, коли йому здалося, що корейська спецслужба до нього все ж добралася, а головлікар періодично забуваючи, що вікно не справжнє намагається його відкрити. Ліжко ваше зроблене з книг і коли вам хочеться почитати, ви просто витягуєте одну. Одного разу ліжко обрушилося на Стрільця, який сховався під ним, щоб вночі вас налякати і трішки потролити. З того часу перш ніж зайти в вашу палату він завжди стукає.

Заспокоює Риб тільки прибирання та миття підлоги з хлоркою, тому на їхньому поверсі завжди дуже чисто, а в палаті можна їсти з підлоги. Що Риби і роблять. Їм навіть таблетки на підлогу сиплять, як курчатам. Власне так Риб і можна впізнати здалеку. Раків це видовище дуже заспокоює. Більше цікавих гороскопів читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076 zakarpatpost.net