Жінка подала на розлучення через те, що її чоловік був занадто романтичним

Неназвана жінка постала перед судом в Об’єднаних Арабських Еміратах із вимогою розірвати її шлюб після одного року спільного життя.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Вона сказала суду: «Я втомилася від надмірної турботи і проявів кохання. Мій чоловік допомагав мені абсолютно в усьому – навіть у прибранні.

У нас ніколи не було сварок чи суперечок – це неможливо із моїм чоловіком, який готовий пробачати мені все на світі і обсипати подарунками.

“Мені потрібна дискусія, навіть суперечка, а не це безтурботне життя в покорі”.

Її чоловік вважає, що нічого поганого не зробив, а просто намагався бути “ідеальним і добрим чоловіком”. Він попросив суд порадити дружині відкликати заяву.

“Судити про шлюб після першого року спільного життя трохи зарано, адже ми вчимося на своїх помилках”, – сказав він у суді.

Суд  дав подружжю шанс на примирення і відклав розгляд справи на невизначений термін.

Незадовго до того суд проводив ще одне чудернацьке слухання. Дружину позивача посадили в тюрму за те, що вона разом із сестрами сміялася над  вмістом телефону свого чоловіка.

Жінка отримала три місяці ув’язнення за те, що переглядаючи світлини та повідомлення свого обранця, коли він спав, відсилала їх своїм сестрам, щоб разом поглузувати із них, що дуже розлютило її партнера.

Дружина заявила, що має право нишпорити в телефоні чоловіка з тих пір, як вона викрила, що він  спілкується з іншими жінками. Але поліцію та суд цей аргумент не переконав. Більше цікавого читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076 zakarpatpost.net