Колишня працівниця ескорту вищого класу розказала, представники яких професій найкращі в ліжку

44-річна Аманда Гофф з Австралії, яка працювала під ім’ям Саманта Х в ескорт-службі високого класу, розказала, як професія чоловіка відбивається на його поведінці в ліжку.

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Як і більшість працівниць ескорту, вона не звертала уваги на зовнішні недоліки своїх клієнтів, зосереджуючись на тому, що у них на серці і в душі.

З часом вона помітила, що рід занять її клієнтів дуже часто позначається на їхній поведінці у ліжку.

Тож вона вирішила трохи з гумором розповісти про деякі найпопулярніші професії …

Полісмени

Копи «жорсткі, веселі і приземлені», але секс зазвичай триває досить недовго, бо вони завжди втомлені. Обіцяють, що одного разу надягнуть свою форму, але ніколи цього не роблять, бо бояться попастися.

Юристи

Юристи досить розпусні, їх дивні сексуальні ідеї ніколи не закінчуються. Вони добре вдягаються, та у них в запасі є безліч цікавих історій, але в ліжку вони -»психопати».

Лікарі / хірурги

Лікарям притаманний «комплекс Бога» і загалом вони дуже легко закохуються. З ними завжди  цікаво, а також вони майстри прелюдій (мабуть через те, що дуже добре знають людські тіла зсередини).

Банкіри

Зазвичай нічого особливого. Це ті самі юристи, тільки без почуття гумору і шарму. Вони величезні егоїсти і часто знаходяться в боргах. Секс із ними, як правило, невдалий через занадто велику кількість випивки.

Бухгалтери

Бухгалтери (мабуть для того, щоб розбавити своє «нудне» життя) люблять замовити одночасно декілька дівчат. Вони завжди приносять шоколад на побачення і скромніші за юристів. Але треба остерігатися заводити з ними розмови про податок.

ІТ-працівники

Айтішники добре вімють вправлятися руками. Вони є найчастішими клієнтами. Головне – не розпитувати їх про роботу, оскільки існує реальний ризик, що вони почнуть про неї розповідати. Вони люблять палкі обійми, прелюдії і приємно пахнуть.

Знаменитості

Про знаменитостей можна сказати мало хорошого – це найгірша категорія клієнтів. Вони часто депресивні, егоцентричні та невпевнені у собі. Приказка про те, що в житті все не так, як у кіно, дуже добре описує інтимні відносини з ними.

Злочинці

І хоч це не є справжньою професією, злочинці – справжні джентльмени за закритими дверима. Вони дуже сором’язливі у спальні, а також ставляться до жінок з великою повагою і надзвичайно щедрі. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076 zakarpatpost.net