Закарпатський астролог розповіла, як день тижня, в який народилася людина, впливає на її характер

Про це читачам газети «ЯСНО» розповіла ведичний астролог Надія БЛОНСЬКА

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

– Чи має значення, у який день тижня народилася людина? Чи впливає це на її характер, долю? Чи може астролог допомогти вибрати правильне харчування? Як визначити свої таланти?

– Дуже. Є в нас 7 планет і 7 днів у тижні. Кожна планета відповідає за якийсь день. Сонце – неділя, понеділок – Місяць, вівторок – Марс, середа –  Меркурій, четвер – Юпітер, п’ятниця – Венера і субота – Сатурн.

Людина народжується, скажімо, в понеділок, тож на неї буде впливати найбільше Місяць. Все, що відбувається з нею, все, чим вона займається, проходить через душу, тому у таких людей завжди багато переживань, їхня душа постійно трудиться, пізнаючи світ на емоційному рівні. Ці люди чутливі, мають м’який, податливий характер, багато думають, перш ніж щось робити. Можуть змінювати настрій декілька разів на день, вони дуже рухливі, спритні.

Народжені у вівторок, день Марса, більш агресивні, активні, люблять сперечатися, воювати, але це не завжди погано, бо аби чогось досягти, треба мати і такі риси характеру.

Народжені у середу, день Меркурія, інтелектуали. Ця планета відповідає за мову, спілкування, контакти. Це – хороші менеджери, їм подобається багато їздити, вивчати мови, вони дуже легко спілкуються, мають потяг до бізнесу.

Якщо людина народилася у четвер, день Юпітера, вона тягнутиметься до знань, бо ця планета пов’язана зі здатністю глобально мислити. Такі люди оптимістичні, на все дивляться з позитивом, можуть спонукати до дій інших.

Ті, хто народився у п’ятницю, що перебуває під впливом Венери, яка відповідає за естетику, тягнутиме на все гарне, вони прагнутимуть бачити у всьому красу, будуть хотіти гарно виглядати, користуватися хорошою косметикою.

Народжені у суботу, день Сатурна, серйозної планети, що відповідає за карму людини, відповідальність – люди дисципліновані, неквапливі, надзвичайно розважливі, люблять усамітнюватися, дуже вдумливі, на їхньому обличчі важко побачити посмішку, вони занадто серйозні.

Народжені у неділю на перше місце ставлять родинні цінності, стосунки, Сонце дає їм лідерські якості, вони прагнуть допомагати всім, заявити про себе індивідуально, мають хороші організаторські здібності і прагнуть жити красиво. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076 zakarpatpost.net