Позитивні новини 2019 України року. Стають популярними електромобілі

Яким був для нас 2019 рік? Для кожного різним. Ми пережили і злети, і спади, президентські та парламентські вибори, багато що змінили в своїх думках.  Багато хто з нас, підбиваючи підсумки року, згадує лише про проблеми. А газета «ЯСНО» зібрала для вас найпозитивніші новини України за 2019-й. І нехай 2020 рік для всіх нас буде набагато кращим, набагато успішнішим і набагато позитивнішим за попередній!

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Стають популярними  електромобілі

За січень-вересень 2019 року в Україні було зареєстровано 5081 легковий електромобіль, що на 42% більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року; та 397 комерційних електромобілів, що удвічі більше, ніж торік. У порівнянні з минулим роком попит на комерційну техніку, що працює виключно на електротязі, виріс удвічі, а на легкові електромобілі – на 42 відсотки.

Серед легкових електрокарів найпопулярнішою була марка NISSAN Leaf (за січень-вересень 2019 року було придбано 2,5 тис. машин цієї моделі). На другому місці — TESLA Model S (435 одиниць), на третьому — BMW i3 (276 одиниць). Серед комерційних електромобілів найбільший попит мали автомобілі RENAULT Kangoo Z.E. (за рік було придбано 363 авто цієї моделі). Більше позитивних новин читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076 zakarpatpost.net