Комусь Різдво, а комусь – смерть! На Тячівщині ревнивець зарізав 17-річного хлопця

7 січня о 20.35 год до Тячівського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що до реанімаційного відділення госпіталізовано 17-річного хлопця, жителя смт Буштино з проникаючим пораненням грудної клітини. Хлопця врятувати не вдалось, від отриманих травм він помер.

  • Читай закарпатські новини у газеті «Закарпатські оголошення»

Правоохоронці з‘ясували, що тілесні ушкодження, на ґрунті ревнощів, спричинив загиблому його односелець, 22 річний чоловік. Інцидент трапився на вул. Молодіжній у смт Буштино близько 19-ої год. Після нанесення ножового поранення правопорушник з місця події втік. Правоохоронці розшукали його у сусідньому селищі, у родичів.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину  ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Вирішується питання про повідомлення підозри у злочині та обрання міри запобіжного заход, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області. Більше унікальних новин про Ужгород і область читай у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net