Чи знаєте ви, у якій країні їдять обов’язково із газетами на столі?

Щоб розвіяти деякі міфи та з’ясувати, як живуть люди насправді за кордоном, інформатор газети «Закарпатські оголошення» протягом двох місяців проїхав більше 30 тисяч кілометрів, побував у Іспанії, Франції, Польщі, Голландії, Німеччині. Те, що вдалося йому побачити, насправді вражає. Тож своїми сенсаційними спостереженнями він люб’язно ділиться з улюбленими читачами.

  • Читай закарпатські новини у газеті «Закарпатські оголошення»

Чи знаєте ви, що Іспанія є батьківщиною майонезу?

Іспанія – рекордсмен серед європейських країн за кількістю барів, ресторанів і нічних клубів. Однак алкоголь там дорогий.

Першу трапезу дня тут заведено куштувати в найближчих кафе, де на столах дбайливо розкладають ранкові газети. І їх не просто розкладають, але й уважно читають. У цій державі найбільше довіряють газетам і читати їх модно як серед старших, так і серед молоді.

На сніданок жителі їдять булочки з джемом та кавою, тісто чуррос, яке подається з рідким шоколадом. На обід у кафе замовляють три страви: на перше беруть гаспачо, або трохи бульйону з вермішеллю, галушками або рисом. Друге – рибну або м’ясну страву, на десерт – вино, фрукти, мармелад. Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net