Фотозону в центрі Ужгорода окупували собаки-жебраки. ФОТОФАКТ

Зараз у області сильно похолодало і найбільше від морозів страждають безхатьки. Не лише люди, більшість із яких опинилась на вулицю через причини, які залежали тільки від них, але й тварини, яких зазвичай позбавили житла колишні жорстокі господарі. Тепер їм, нещасним, виживати надзвичайно важко. Їжі немає, а організму потрібно витрачати енергію на підігрів організму… та де її взяти?

  • Читай закарпатські новини у газеті «Закарпатські оголошення»

Безпритульних котів і собак в Ужгороді досить багато. І один із них – надзвичайно розумний безпородний пес знайшов собі притулок на місці фотозони. Він прилаштувався на теплу ковдру, яку йому так не вистачає, адже більшість часу він змушений спати на сирій землі, на кам’яній холодній бруківці або на асфальті.

Хоч радість тривала і недовго, та хоч трохи нещасний безхатько погрівся. Ужгородці, будьте добрішими, пускайте тварин у магазини погрітися. За кордоном – це нормальна практика! Більше унікальних новин про Ужгород та область читай у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net