Як так? Торік на Закарпатті зарплати стали майже найнижчими в Україні

Закарпаття дійсно останнім часом накопичує багато проблем. Також область на передостанньому місці за рівнем розвитку промисловості (падіння на 9%), сільського господарства (падіння на 3,2%) та експорту товарів і послуг (падіння на 8,5%). Крім того, область – у трійці найгірших в Україні за динамікою роздрібної торгівлі. Але й це ще не все.

Читай закарпатські новини у газеті «Закарпатські оголошення»

На Закарпатті, за даними Держкомстату, найбільше в Україні подорожчали одяг та взуття (на 100,3%), тоді як загальний показник в Україні 98,6% (більше лише на Донеччині (100,5%), а також продукти харчування – на 100,9 %, у той час коли в державі цей показник складає лише 99,8%. Тут ми впевнено обігнали всі області! Також у нас найвищі ціни на розваги та відпочинок, і подорожчали вони на 100,6%, тоді як по державі – на 100,1%.

Тож коли зарплати стають меншими, а товари дорожчими, про який розвиток Закарпаття можна говорити? Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net