Для чого змінювати партнера і як пережити розрив із близькою людиною

Якщо батьки не люблять один одного, дітям від цього буде тільки гірше

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Часто жінки намагаються змінити близьку людину, а якщо коханий не хоче цього, нервують і вередують, влаштовують скандали. Часом доходить навіть до розлучення. Але чи можливо і чи потрібно це робити? І якщо врешті-решт пара вирішила розірвати стосунки, як пережити цей період?

Про це та інше розповідає психолог  і сексолог Олена Лазаренко

Чи можна змінити партнера

Історично склалося, що жінок виховують з установкою, що можливо перевиховати всіх навколо. Особливо чоловіків. Головне – робити якомога більше спроб: оточувати його (чоловіка) любов’ю і ласкою, наставляючи при цьому на шлях істинний. І тоді він оцінить її працю і зміниться на знак подяки за її терпіння. І щастя осяє їх будинок на заздрість всім оточуючим. Тільки треба ще трохи потерпіти і постаратися. Казка про Красуню і Чудовисько підливає масла у вогонь: любов, увагу і терпіння прекрасної діви зрештою руйнує злі чари і перетворює страшне, замкнуте, грубе Чудовисько на прекрасного Принца.

У мене для вас новина. Прагнення змінити іншу людину силою свого кохання приречене на провал. Цю істину прийняти буває досить складно, часом зовсім неможливо, що не робить її менш істинною. Однак чим раніше вона стане Вашою правдою, тим швидше Ви відкинете ілюзії, тим більше сил збережете в безнадійній боротьбі і почнете обслуговувати свої інтереси і потреби. А там, дивись, і ситуація в родині зміниться на більш сприятливу у відповідь на Ваші зміни. Це в разі, якщо Ви вже заміжня. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076 zakarpatpost.net