Ікона допомогла жінці позбутися раку

В Івано-Франківську у храмі св. Йоана Хрестителя є чудотворна ікона Матері Божої Ласкавої Станіславівської.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

З вигляду вона нічим не відрізняється від інших, якби не один нюанс – люди вірять, що вона зцілює, і приходять до неї молитися. Останнім часом кількість паломників значно зросла.

В чому ж секрет – ніхто не знає, однак у цієї ікони досить цікава історія. Її у 1946 році вивезли з України. Лише завдяки старанням пароха  Володимира Вінтоніва, який зайнявся її пошуками,  ікону Матері Божої Ласкавої Станіславівської знайшли у Польщі. У 2010 році до церкви повернули копію ікони. З того часу храм став місцем паломництва, де відбуваються дива.

Як розповіла жінка, яка на собі пізнала диво зцілення, лікарі виявили у неї множинні фіброаденоми в грудях. На її думку, ймовірно лихо з нею трапилося через постійний стрес та гормональні збої в організмі. Вона дуже засмутилася і впала у відчай. Сестра спробувала її заспокоїти і порадила поїхати помолитися до ікони Богородиці. Жінка за компанію взяла з собою  подружку, яка цілих 8 років не могла завагітніти. Як повідомила вона потім, під час молитви зрозуміла, що більшість у тому місці просять Божу Матір про щастя материнства. Тож вона звернулася до святої зі словами: «Матінко моя небесна, якщо вагітність допоможе мені у вилікуванні моїх грудей, то нехай я завагітнію!». А через два місяці трапилося справжнє диво! Вона зрозуміла, що носить під серцем дитя. Проте на 4-му місяці лікарі вперто рекомендували їй позбутися дитини,  бо хвороба поширилася на лімфовузли – і вони хотіли рятувати життя матері. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076 zakarpatpost.net