Молодий учасник російсько-української війни з Перечина, що отримав страшні опіки під час пожежі, потребує допомоги

Ще 2 січня під час пожежі 27-річний учасник російсько-української війни з Перечина отримав опіки І-ІІІ ступеню важкості голови, шиї та спини, 30% площі тіла.

  • Читай закарпатські новини у газеті «Закарпатські оголошення»

Його було госпіталізовано до опікового відділення обласної клінічної лікарні.  Хлопець досі у важкому стані і на його лікування волонтери оголосили збір коштів.

Ось що пише у соцмережчі Інна Балог:

“Багато людей пишуть мені в приват,стосовно Мар’яна. Вибачте, не дуже маю настрій відповідати кожному, бо сама лежу в госпіталі з великою температурою. Уточнила в мами про стан Мар’яна….Прийшов до тями, чесно кажучи справи у нього “не дуже”. Стан важкий, сильні болі – страшні муки. Вчора попросив, щоб отець Андрій його висповідав. На сьогодні в нього призначена ще одна з операцій. Як і раніше потрібні гроші, на ліки і спеціальне дороговартісне харчування, яке вводять через крапельницю. Тож йому і надалі дуже потрібна наша молитва і допомога! Не забуваймо про це!!!!!! Номер моб. мами – 0660217231(Полянська Наталія). Гроші і надалі можна скидувати на картку волонтерів – дуже надійні люди, вже перевірено. Галина Ярцева особисто передає гроші мамі”, – йдеться у дописі.

А ось реквізити для допомоги:

Хто має можливість, підтримайте хлопця! Більше унікальних новин про ужгород і область читай у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net