Чи знаєте ви, де в Ужгороді гуляють дикі люди і дикі тварини

Упаковки зі шприців, пакети, пляшки з-під пива, горілки, води, одноразовий посуд, маса різного непотребу… Це все – залишки літніх пікніків на природі.

  • Читай закарпатські новини у газеті «Закарпатські оголошення»

На жаль, у нас відпочинок часто асоціюється не з активним проведенням часу, не з прогулянками, не зі здоровим способом життя, а з обжиранням та обпиванням десь біля води, у лісі, на околицях міста. У результаті все це приводить до погіршення самопочуття та різних захворювань. Хоч свіже повітря корисне для організму, але проведення часу в такий спосіб цю користь перекреслює. Та це ще півбіди… але проблема в тому, що прибирати за собою любителі пікніків часто забувають, або просто не люблять. Хоч так роблять лише несвідомі тварини, людина ж позиціонує себе, як розумну істоту.

У Боздоському парку в Ужгороді, наприклад, де й побував інформатор газети «Закарпатські оглошення», хоч і є корзини для відходів, та хтось чомусь залишив останки свого пирування на природі прямо посеред трави. Сумно, що цінувати той найбільший скарб, що маємо, багато хто з наших земляків не вміє… або просто не хоче. Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net