Від загадкової хвороби голова чоловіка збільшилася в три рази

56-річний Ромуло Пілапіл з міста Ормок (Філіппіни) захворів три роки тому загадковою хворобою, яка мала симптоми простуди.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Він відвідав місцевого лікаря, який діагностував гайморит і виписав ліки, від яких стан хворого не покращився і почало розпухати лице.

Спантеличені лікарі згодом визнали себе безсилими і порадили чоловікові поїхати до лікарні в місто Маніла, але сім’я Ромуло вже була неспроможна оплачувати його медичні рахунки.

Риси його обличчя змінилися до невпізнаваності, обличчя набрякло і збільшилося в три рази, від чого стало схоже на карикатурне.

Через набряк повік Ромуло втратив зір і лишився не в змозі продовжувати працювати столяром.

Його племінник Джон Сантос розповідає: “Все почалося з подразнених очей і закладеного носа.  В нього були всі симптоми застуди, тому, коли йому лікарі поставили йому діагноз: гайморит, ніхто не здивувався”.

Троє дітей Ромуло, які ще навчаються, влаштувалися на роботу, щоб дпомагати сім’ї. Вони працюють позмінно так, щоб хтось один завжди був біля батька. Більше цікавих новин про Закарпаття, Україну і світ  читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076 zakarpatpost.net